20.52Söndag kväll jag är nyduschad och har precis fixat i ordning den bästa fruktsalladen någonsin, mango, kiwi, apelsin, banan, päron och vindruvor allt hackat i små fina tärningar... MUMS!
12 kommentarer

LÖRDAG.


Har rensat bland mina smycken, alltid roligt när man hittar gamla guldkorn som man helt glömt bort.
Nu blir det storstan för min del, mat och vin och trevligt sällskap.
Ha en bra kväll!


15 kommentarer

SNÖ.

Det är sällan jag är arg här i bloggen, inte så ofta jag är arg överhuvudtaget men nu är jag tametusan skit arg, det är snart februari och jag är mycket väl medveten om att det hör till att det är vinter då, men måste det vara så förbannat mycket vinter?? Det tar ungefär en halvtimma att skotta fram bilen, och när man väl satt sig svettig och skit arg för att ta sig iväg kommer man ca 3 meter sen tar det stop.
Om man trots detta lyckas ta sig ut på vägarna är det rena livsfaran. Att köra fast med bilen börjar bli vardagsmat för mig, jag börjar till och med lära mig hur man ska ta sig ur sådana situationer. Fryser gör jag också, hela tiden, värst är det på nätterna...vart är min kamin?
Inatt sov jag med tröja, ullsockor och leggins, när klockan ringde i morse runt 7 ville jag helst skjuta mig själv, snöstorm ute och jag hade knappt sovit en blund.
Men jag fösöker tänka possitivt, februari är en kort månad, sen kommer mars (tyvärr även det en vintermånad(, men har man tur kanske skinnjackan åker fram och därefter kommer April och sedan Maj.
Har gymnastik träning om en timma, bäst jag tar på mig overallen och börjar gräva fram bilen.
Trevlig helg!

8 kommentarer