HELLO PEOPLE.Hej kära ni. Har total ångest över min frånvaro, jag har haft fullt upp. Jobbat och tränat och därimellan försökt vara social mot nära och kära.
I övrigt så mår jag bra, otroligt bra! Tanken är att jag ska börja roa er så smått med några inlägg här nu framöver.
Sov gott vi hörs snart!
12 kommentarer

SWEET DREAMS.Godnatt!
8 kommentarer

22.00Hej och hå, måndag idag och det vart en ovanligt bra måndag. Imorgon ska det visst snöa, tankarna om att gå i ide börjar komma i år igen. Varje år vid den här tiden frågar jag mig själv varför jag bor i det här landet, det spelar ingen roll hur mycket ni skriver att snö är mysigt, kul med skidor, att vi ska vara glada för våra fina vintrar och hur fantastiskt det är med riktigt mycket snö.
Jag gillar inte kylan, hatar att behöva klä på mig fyra lager kläder, hatar att frysa, allt blir omständigt såfort snön blir ens vardag.
En annan sak som får mig att ogilla vintern och kylan är nätterna. Min lägenhet är iskall om nätterna, termometern visar 18 grader. Jag sover i gigantisk tröja och ullsockor och ligger och värmer mig under täcket med hårfönen.
Jag är trött efter en lång dag med jobb och gymnastik, nu ska jag krypa ner under täcket med min hårfön och sova några timmar.
Vi hörs imorgon!
1 kommentar