ILOVETHEWAYYOULOOKATME.Hej! Har haft en grymt bra helg, i fredags var vi ute och klubbade hela natten lång, vilket dessvärre ledde till att vi sov bort halva lördagen men lite volleyboll i rålis han vi med.
Igår var Niclas och jag riktigt trötta, vi lagade en god middag bestående av grillad lax, färskpotatis, avokadosallad och aoli, mums!
Idag har vi hängt ute på Ekerö hela dagen, och solat och badat. Nu ligger Niclas och powenapar efter att ha fått lite solsting. Ska krypa ner bredvid honom en stund jag med och vila ett tag.psssst... följ mig på instagram "annakubel" tills blogg.se skaffar en vettig app så blir det att jag uppdaterar där oftare!
0 kommentarer

HAPPY FRIDAY.Vi jobbar, men det känns som semester. Solen skiner, det är fredag och jag och kollegorna har precis varit och ätit en god lunch på en trevlig uteservering. Ikväll väntas vänner i massor och vin i massor.
Klackarna ska på och vi hoppas på en varm kväll i stockholm!

Trevlig helg!
0 kommentarer

14.51Hej, jisses vad konstigt det känns att plötsligt behöva passa en tid, gå upp på morgonen och framförallt inte kunna ligga kvar bredvid dig.
Igår var jag och Niclas på bio, transformers 3. Jag har inte sett varken 1an eller 2an men tycker jag hängde med rätt bra endå. Den var bra, riktigt bra! Se den!
0 kommentarer