15.14


 
Jag längtar tillbaka...
5 kommentarer
sofialejon

Jag vet att jag inte är ensam om att känna att mitt hår aldrig växer?

Det är en fråga som tas upp i "Dagens Question" som jag ordnat på min blogg.

Anledning? Jag tänkte att folk är alldeles för ego i denna värld och jag tycker att man ska sammarbeta och dela på varandras kunskaper ist för att hålla de inne för sig själva o tro att man är bättre för det?

Ta första steget och se till att göra lite nytta i denna värld. Att svara på frågor i denna kategori jag håller i på bloggen är kanske inte värsta grejen att göra nytta för. Men det är i alla fall en början och en god tanke.http://simpleeheart.blogg.se/2011/september/dagens-question.html#commentin på länken ovan om ni är villig att svara på frågorna jag ställer till ALLA läsare.

Bästa lösningen får en länkning!mvh Lejon. Peace!

Frida Åkerman

men shit vad snygg du är människa!

Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !www.dromstipendiet.se/133Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.tack på förhand !

kramAnonym

vad brun och fin du är! Vart var ni någonstans? :D

JOHANNA

underbara semesterbilder!