MITT 2013.

 
Kallt var det som tusan i början på 2013, jag jobbade mycket och tränade gymnaster på den största delen av min lediga tid. Johan och jag letade lägenhet och sprang på visningar.
 
I Februari månad bestämde jag mig för att sluta som gymnastiktränare vilket var ett svårt beslut efter flera år tillsammans med dessa små tjejer så sved det i hjärtat när jag lämnade över till nya tränare. Jag insåg att jag plötsligt hade tid över till massa annat kul och började träna som en tok.
 
Jag tränade varje dag och har aldrig mått så bra och känt mig så stark i kroppen.
Johan och jag fick nycklarna till våran nya lägenhet som vi började med att riva sönder, väggar revs, nytt kök stoppades in och vi formade vårat hem till våran drömlägenhet.
Min morfar som är en av dom bästa människor jag haft i mitt liv flög till himlen och sorgen var enorm, än idag gråter jag en smula då och då och saknar min morfar. Hade så gärna velat att han fick träffa min dotter.
Våren var äntligen här!! 
Johan hade en match i Madrig och jag följde såklart med för lite sol och tapas över helgen, dock så försvann väskan, vädret var skit och tapasen smakade inge vidare, i övrigt hade vi en rolig helg och Johan vann sina två matcher och fick guldmedalj.
Sommaren kom och jag levde på gröna smoothies, sprang intervaller och njöt av det fina sommarvädret.
Sommaren började ta slut och den 14 augusti var min mens lite sen och jag kissade på en sticka som sa att jag var gravid, Johan och jag skulle ha barn. Vi blev förvånade då jag åt p-piller men väldigt glada, jag kissade på en sticka till för säkerhetsskull och när den visade samma sak började vi förstå att jag hade en liten sak i magen som snart skulle växa och bli en bebis.
Jag mådde riktigt bra, tränade på som vanligt, jobbade och vi började packa för att resa till Santorini.
Santorini var fantastiskt vackert och det var här jag för första gången fick känna på att jag var gravid. Jag började kräkas, allt luktade illa och det enda jag ville var att åka hem och sova. Jag har nog aldrig upplevt trötthet som jag gjorde under den här perioden, jag kunde somna stående.
 
Under kommande veckor har jag varken bilder eller något roligt att skriva om, jag bloggade ingenting utan låg mest i soffan och mådde dåligt, förstod inte hur något så litet som ett hallon kunde få mig att må såhär. Jag hade inte tränat på flera veckor och min kropp var helt slut. 
Två dagar innan jag, mamma, mormor och min moster skulle till Italien för att vandra runt i Cinque Terre vaknade jag ur koman, slutade spy, kände mig piggare och livet kändes toppen för en stund. Resan var helt magisk, vi gick flera timmar om dagen och min kropp fick nog lite av en chock, då den legat i soffan dom senaste veckorna. Vi njöt av dessa vackra fem små byar och promenerade runt bland olivträden och åt pasta varenda dag. 
När jag kom hem kom illamåendet tillbaka och tröttheten tog över och jag bosatte mig i sängen igen. Märkligt det där hur kroppen stålsätter sig i några dagar när den vet att jag måste klara av vissa saker, hade jag mått som jag gjort under senaste tiden hade jag fått ligga på hotellet hela dagarna, att vandra 6 timmar om dagen hade aldrig fungerat. Antar att jag kunde slappna av igen när jag kom hem och att det var anledningen till att jag började må dåligt igen.
Vi var på ultraljud och fick veta att jag har en liten tjej i magen som ska komma ut den 25 april. Lyckan är och var enorm och vi började på riktigt förbereda oss inför att bli mamma och pappa. Det var nog först nu jag på riktigt fattade att jag hade en bebis i magen, och efter ultraljudet sa det POFF och min mage växte i en hejdundrans fart.
 
Idag är näst sista dagen på det här året och imorgon ska vi fira med mat och vänner, kulan ska jag försöka pressa ner i ett litet tajt fodral.
2013 har gått så himla fort och det har hänt så mycket, vi har köpt en lägenhet, blivit gravida, rest massor och kräkts mer än jag gjort under hela mitt liv.
 
Gott nytt år till er!
 
 
 
 
5 kommentarer

MORNING.

Nystädad lägenhet, en god lunch på gång och trevliga människor påväg. Söndagar är bra dagar!
1 kommentar

TOO MY LITTLE GIRL.

Finaste julklappen från Johan till våran bebis, små virkade djur att hänga i vagnen och över sängen från Nature zoo of Denmark.
2 kommentarer