SVARTENGRENS.

Har precis ätit en grym middag med Johan på Svartengrens på Tulegatan, rekommenderas starkt till den som gillar kött!

0 kommentarer

FRAMÅT.

Jag har legat hemma sjuk sedan i måndags, en ordentlig förkylning och efter läkarbesöket igår så fick jag även veta att jag har öroninflammation. Så just nu fungerar bara mitt vänstra öra vilket är rätt skönt, om jag sover med vänsterörat nedåt kan inget väcka mig. Jag blir galen av att inte kunna träna, det kliar i hela kroppen, hoppas på att bara tillbaka på gymmet i helgen!
Har planerat in massa resor dom kommande månaderna, först blir det Madrid en snabbis nästa helg då Johan ska tävla i Sanshou (kamsport). Nästa resa går till en liten grekisk ö i augusti, därefter ska jag vandra i Italien i en vecka med mamma, moster och mormor. I oktober åker vi förhoppningsvis till Kuala lumpur då Johan ska tävla igen! Jag älskar att resa och det känns riktigt kul att få se Europa lite mer där jag inte varit så mycket! Nu ska jag dricka te och se ännu en film.
Kram till er!

0 kommentarer

HI!

Den här handen längst upp på bilden sitter nu i våran hall, perfekt för nycklarna! Finns att köpa på R.O.O.M i pubhuset eller hos artilleriet!

0 kommentarer