SISTA DAGEN PÅ ÅRET.
Vi började dagen med bus i sängen, Hollie kryper runt och vi jagar och hon kiknar av skratt. Underbara lilla unge! 
Nu är väskorna packade och strax bär det av hem till Sanne och Micke där vi med vänner ska fira in det nya året. Det blir 3 rätters, pulkarace, bebismys och fyrverkerier.
Det kommer bli ett grymt nyårsfirande!
1 kommentar

MITT 2014


Januari-februari-mars
Jag var gravid, och hatade det. Har aldrig mått så dåligt som när jag var gravid. Jag mådde illa och kräktes och hade ont i kroppen, jag längtade något enormt efter lilla Hollie!
April-Maj
Så kom hon tillslut, efter 9 månaders väntan är det en helt galen känsla att äntligen få sin lilla bebis. Man har legat där och undrat och undrat, funderat och spekulerat, läst appar, böcker och tidningar, man snöar in så mycket att man tillslut nästan inte tror på att det ska komma ut en bebis. Men vilket attans tur att det gör det trots allt!
I samma veva köpte vi en ny lägenhet som vi började totalrenovera. Flytten gick 30 Maj och vi levde i ett konstant kaos i nästan 2 månader, såhär i efterhand känns det skönt att vi gjorde det medan Hollie var så pass liten och sov sig igenom det mesta.
Juni
Det regnade nästan varje dag vilket inte gjorde oss något, renoveringen var i full gång! När solen tittade fram hängde vi nere i parken, picnic och restaurangbesök till frukost, lunch och middag. Vid det här laget längtade jag väldigt mycket efter ett kök!
Juli
Solen kom och vi var äntligen klara med renoveringen! Vi tillbringade många dagar ute i Norrtälje, badade, solade och grillade! Augusti
Sommaren fortsatte och vi njöt över livet i våran fina lägenhet med en oförskämt snäll liten bebis! På lördagarna åkte vi till bondens marknad och handlade massvis med smaskiga råvaror. Johan fick jobb i Köpenhamn i några dagar och Hollie och jag följde med, vi promenerade på Ströget, åt världens godaste räkor i Nyhamn och tillbringade en hel kväll på Tivoli! Köpenhamn är en av mina favoritstäder!

September
Vi hade namngivning för Hollie sista augusti, en lyckad och stressig dag! Det började bli kallt och jag hade kommit igång ordentligt med träningen, det var egentligen först här jag började känna igen min kropp igen efter förlossningen!

Oktober, November
Jasmina och jag smidde planer för fulla muggar, vi ägnade timmar åt det som idag är Wiho Design!
Vi turades om ett gäng underbara mammor att fixa brunch, något jag hoppas fortsätter 2015, bebishäng när det är som bäst!
December
1 december lanserade vi vårt nya företag, nervöst och läskigt men jisses vilket respons vi fick och får, så himla glada är vi!
Sen stack vi till Thailand och hade det lite för bra i två veckor. Så bra att vi ev åker tillbaka i början av februari!

2014 kommer alltid vara ett år att minnas, så otroligt mycket har hänt och 2014 är året då jag blev mamma till världens bästa bebis, bara en sån sak!

2015 kommer bli minst lika bra utan bebisar och graviditeter. Jag vill resa, vi ska gifta oss, Hollie blir 1 år och jag ser så mycket fram emot att se henne utvecklas och bli äldre. Vi har stora planer för Wiho Design och förhoppningsvis sitter vi snart på ett alldeles eget kontor, tänk att ett jobb kan vara så roligt!

Tack för att ni finns och orkar läsa min blogg!
16 kommentarer

KOM OCH KÖP.


Jag har köpt en ny kamera och lyckan är total! 
Därför tänkte jag sälja min gamla (den på bilden) Canon 1100D med ett 18-55 mm objektiv! 2000kr vill jag ha! Maila mig på annakubelfoto@gmail.com
10 kommentarer