BABYMOBIL.
Jag har blivit tokig i sängmobiler, fick ju en jättefin i julklapp men kan endå inte låta bli att vilja ha fler. Snart kommer förhoppningsvis bebissängen och det ska bli så himla kul att bädda och göra fint. Dessa mobiler ovan har jag hittat på etsy.com där jag suttit och bläddrat och bläddrat bland allt fint handarbete. Slutar alltid med att jag fyller varukorgen, tömmer den igen och så håller jag på... Beslutsångest när den är som värst!

5 kommentarer

MINI.


Klart som sjutton att lillan ska ha ett par wayfarers! Aldrig tidigare har jag sett så små och söta solbrillor. 
1 kommentar

LILY.


Just nu doftar jag liljekonvalj med den här tvålen och bodylotionen, liljekonvalj är min favoritblomma vilket gjorde att jag hade svårt att låta bli att köpa den här serien.

Måste också passa på att säga TACK för alla fantastiskt fina kommentarer, ni gör mig så himla glad, och så himla roligt att så många nya tittar in här, ni blir bara fler och fler för varje dag. 

Preggo update: var hos barnmorskan imorse, magen vuxit 1 cm sedan sist, hoppade raskt ner från den övre kurvan till mitten kurvan, SF mått på 30 cm.
Hjärtljuden slog bra och mina värden var tipptopp. Min barnmorska sa att nu är graviditetens 100 gyllene dagar över och det kommer bli tungt och lite kämpigt sista tiden. Jag tänkte direkt, 100 gyllene dagar??? Jag har inte märkt av dessa dagar tyvärr. Nu är jag däremot taggad på att kriga på det sista här för snart får jag träffa min lilla bebis!
1 kommentar