CAPTAIN AMERICA.


Johan fick bestämma kläder till Hollie idag.
Den här + 100 andra superhjältedräkter köpte Johan när han var i Malaysia i höstas, då var jag i vecka 15-16 och vi eller iallafall han var bombsäkra på att det var en pojke i min mage! 
46 kommentarer

10 VECKOR.


Idag blir hon 10 veckor! 
Nu känner hon igen röster och vänder på huvudet för att leta upp en i rummet om man ropar på henne. Hon lipar om jag lipar, ler om jag ler, hostar om jag skrattar, ja det där med skrattet har hon inte riktigt hajjat än utan ett försök brukar sluta med att hon sätter i halsen. Jag längtar efter bebisskratt.

Hon snurrar runt från mage till rygg i raketfart så nu är det slut på att placera henne själv i soffan eller sängen utan att mura in henne med kuddar! 
Hon visar nu tydligt om hon är arg, ledsen, trött eller hungrig. Dom två sistnämnda skriken är dock väldigt lika vilket ofta leder till missförstånd men ledsen-skriket och arg-skriket hör man skillnad på direkt. 

Mamman då? Hur mår mamman? Jo tack jag mår bra, bättre än nånsin. Förlossningen och graviditeten är som bortglömd och min kropp börjar kännas som vanligt, bortsett från dom 8 kg jag har kvar. På tisdag börjar jag träna med stans bästa PT Fannie Redman på
Kampsportslabbet, som jag har längtat!
5 kommentarer

MENTHOL.


Högt i tak innebär att pall är ett måste. Köpte en träpall på Ikea som ska målas i en betydligt roligare kulör. 
0 kommentarer