10 VECKOR.


Idag blir hon 10 veckor! 
Nu känner hon igen röster och vänder på huvudet för att leta upp en i rummet om man ropar på henne. Hon lipar om jag lipar, ler om jag ler, hostar om jag skrattar, ja det där med skrattet har hon inte riktigt hajjat än utan ett försök brukar sluta med att hon sätter i halsen. Jag längtar efter bebisskratt.

Hon snurrar runt från mage till rygg i raketfart så nu är det slut på att placera henne själv i soffan eller sängen utan att mura in henne med kuddar! 
Hon visar nu tydligt om hon är arg, ledsen, trött eller hungrig. Dom två sistnämnda skriken är dock väldigt lika vilket ofta leder till missförstånd men ledsen-skriket och arg-skriket hör man skillnad på direkt. 

Mamman då? Hur mår mamman? Jo tack jag mår bra, bättre än nånsin. Förlossningen och graviditeten är som bortglömd och min kropp börjar kännas som vanligt, bortsett från dom 8 kg jag har kvar. På tisdag börjar jag träna med stans bästa PT Fannie Redman på
Kampsportslabbet, som jag har längtat!
5 kommentarer
Hanna

Vad fort det går.

Sofie

Du är så vacker Anna och lilla Hollie helt bedårande söt!

♡ Felicia J ♡

Va härligt allting låter! Grattis till 10 veckor <3

Marika

Så himla roligt! Min pojk är född exakt en vecka före henne, och jag känner igen exakt det du skriver. Han har skrattat till några ggr, men väntar också på det där härliga som kommer mer regelbundet sen. Har du testar att läsa en bok med tydliga bilder för henne? Det gör jag varje dag, och boken börjar bli lite tjatig ;) men han gillar att titta och lyssna samtidigt.
Haha, jag har också 8kg som inte verkar gå att amma bort. Kanske är lite för frikostig på det goda matlivet också.

Erika- familjeliv, träning och inredning

Hon är så otroligt bedårande söt!!