LÖRDAG.
Världens bästa mamma och pappa kom förbi för tredje dagen i rad för att hjälpa till här hemma, jag har världens bästa föräldrar och Hollie världens bästa mormor och morfar! Mamma hade plockat en bukett liljekonvalj så nu doftar det ljuvligt i vårat sovrum. Imorgon ska sovrummet bli grått, ska bli så spännande att se hur det blir. Sakta men säkert börjar det bli ett hem här hemma, idag hängde pappa upp våran sovrumslampa.
Nu går mina ögon i kors av trötthet, ska  pussa ihjäl min lilla bebis sen ska jag sova! Godnatt!
2 kommentarer

SOCKERVADD OCH KÖRSBÄRSBLOM.
Renoveringen är i full gång! Johan spacklar, jag och Hollie väljer färg. Blir vitt överallt, ett grått sovrum och ett pastelligt krypin till Hollie, svårt dock att bestämma sig. Hollies rum lär dröja några veckor så jag går runt här med färgprover och funderar och funderar. Snart kommer mamma och pappa, pappa hjälper Johan och mamma jag och Hollie drar till Ikea, behöver ett skoskåp att ställa in i min garderob!
0 kommentarer

FÖRSTA NATTEN.
Första natten i vårat nya hem är avklarad.
 Jag trivs redan här trots att det är mycket som ska fixas innan den är som vi vill, men om några veckor är allt klart. Vi ska riva en vägg mellan kök och vardagsrum, måla om överallt, köpa ny badrumsinredning, platsbygga en garderob, städskåp och en bokhylla, slipa alla golven och sen det roligaste... sätta in ett helt nytt kök!
Det är sån lyx att kunna bestämma helt själva hur varenda cm av lägenheten ska se ut och jag är så glad att vi har möjligheten till detta.
 Nu ska jag springa och köpa en god kaffe innan det är dags att börja packa upp alla mina kläder i min walk in closet!
9 kommentarer