I ETT REGNIGT PARIS.Hade ju hoppats på att kunna bjussa på lite soliga bilder från någon härlig uteservering men tyvärr så blir det lite annat. Regnet öser ner, och vi trallar omkring i halvblöta kläder och krulligt blött hår. Men trots detta har vi det rätt mysigt ändå, vi strosar runt på dessa fantastiska gator, shoppar lite och äter en hel del croissanter.
Imorgon ska det regna ännu mera och vi tänker ta oss till eifelltornet. Håller tummarna för att regnet uteblir så vi får en gnutta sol! 
3 kommentarer

BONJOUR.

Vi är framme!! Vi kom lagom till middagen och har inte hunnit så mycket mer än att promenera runt kvarteret där vi bor, imorgon ska vi ut på äventyr. Själv ser jag mest fram emot frukostbuffén, nybakta croissanter är svårslaget!
8 kommentarer

KAOS.


Godmorgon! Efter mycket om och men står äntligen väskorna färdigpackade i hallen. Hade en riktig turdag igår och skar av mig fingertoppen, fick ta en Taxi till akuten och när jag insåg att dom kanske skulle ta bort den lilla toppen på fingret började jag gråta, men några stygn, tejp och fix senare så sitter den där. Mitt i allt blod och kaos igår hemma hos Jasmina tappade jag min mobil i golvet för andra gången som gick i tusen bitar. Det är vid såna tillfällen man vill dra täcket över huvudet och spola tillbaka. 
Hur som helst, nu dricker jag kaffe, konstaterar att Hollie ser ut som Karlsson på taket i sitt pass och snart kommer Taxin som tar oss till Arlanda, det bästa av allt... Mitt finger är med!
2 kommentarer