EARLY BIRD.


Igår hade vi Michaela och Christian på middag, Johan lagade en chili som stod och kokade sig smarrig halva dagen och jag förälskade mig i deras lilla Valeria som alltid, så gudomligt söt!

Hollie tyckte det var en kanonbra idee att prova vakna halv 6 imorse, tur att solen skiner vilket gör det hela betydligt lättare. 
En kopp te medan Hollie kör sitt morgonrace, alla leksaker ska lekas med, hela nedervåningen ska inspekteras för kanske har det hänt något jättespännande över natten och när den proceduren är över kommer hon till köket och vrålar frukost, lagom till att jag druckit upp mitt te.
Teet fick vi av Michaela igår, havtorn och yoghurt, det blir mitt nya morgonte.
Hoppas ni får en fin dag!6 kommentarer

ONE YEAR AGO.@annakubel

Det bästa med socialamedier är att man så enkelt kan gå tillbaka och titta, för ett år sedan såg min instagramfeed ut såhär.
Då var det tydligen inget snack om att det var höst vid den här tiden, Hollie hade mössa och jag hade redan plockat fram halsduken.
Jag tyckte att Hollie var en stor tjej men inser ju nu att hon bara var en liten fjärt på 6 kg. 
Johan friade till mig för ett år sedan och tanken var ju att vi skulle gift oss denna sommar, dom planerna sköt vi upp till nästa år då vi istället blev med villa.
Jag älskar att titta tillbaka och minnas, det gör mig lycklig ända in i själen! 5 kommentarer

SASHIMISALLAD.


Sanne, Lise och Jasmina stod för dagens häng ute i trädgården! Sashimisallad stod för dagens lunch och jisses så gott det är och så enkelt, jag skulle mer eller mindre kunna leva på det här!
Vi lät barnen gå loss medan vi drack kaffe och pratade skit, man har liksom kommit till en gräns nu när man struntar i vad barnen gör, hur mycket dom röjer och hur stökigt det blir för det blir värt den där stunden och att städa lite efteråt gör ju inte så mycket!
Snart ska vi dessutom styra pizzakväll, egen pizza var ju 100 år sedan!4 kommentarer