WE.


Idag tänker jag ligga här i sängen mest hela dagen, med datorn eller med en tidning. 
Satte upp det här fina "WE" printet från miss paperista idag, har länge sneglat på det och tyckte det blev så fint över vår säng.
Annars då? Jo tack som frågar, jag har en träningsvärk från helvetet och ser fram emot lite vila idag. Nyårshandlingen är klar och imorgon blir det nyårsmiddag hemma hos oss, galet mycket smarrig mat och härliga människor. Känns som att det kommer bli ett grymt avslut på det här året!


7 kommentarer

SAMLAR.


Bilder - Pinterest 

Pinterestar bilder i massor, platser jag vill besöka, hem att inspireras av och smider planer för vår köksrenovering.
Allra mest spanar jag just nu in resmål, känner sånt enormt sug efter att resa. Men hallååå ni reser ju om knappt en månad och du var ju i Spanien för några veckor sen? Jag vet, men jag får inte nog, vill se mera. Jag påbörjar nästan alltid nästa resa innan vi varit i väg på den vi har framför oss. Jag lever verkligen för att resa och att skapa minnen tillsammans är det bästa jag vet.

Just nu drömmer jag om Bali, Hawaii, Sri Lanka,  och Island. Förhoppningsvis sticker vi någonstans där det är jättevarmt och finns palmer över min födelsedag i mars!
Kram och godnatt!

3 kommentarer

MÅNDAGSTRÄNING.

Den bild man får av mig när man läser här på bloggen är nog mest att jag är en kaffedrickande, inredningstokig mamma som inte gör annat än äter fina frukostar, pysslar och piffar här hemma i huset. Så är inte riktigt fallet, faktum är att jag bor mestadels av min vakna tid i träningskläder, äter kyckling och torsk, tar 86 kg i knäböj och älskar att svettas. Tänkte att ni ska få börja ta del av den personen också.

Vårt gym är nu så gott som klart, vi väntar bara på lite mera vikter och prylar sen är det tipp topp. Trodde väl aldrig att det skulle kännas så skönt att ha ett gym hemma. Jag som är sån tävlingsmänniska Och framförallt otroligt sällskapssjuk föredrar helst att träna tillsammans med andra människor kommer fortsätta hänga i boxen på Crossfit Norrtälje, men att kunna köra vissa pass hemma känns så lyxigt.

Just nu är jag sedan en tid inne i ett riktigt bra flyt när det gäller min träning, träning är alltid en del av min dag och jag mår som bäst när jag får träna varje dag.
Just nu tränar jag enbart Crossfit och kör vanligtvis 6 pass i veckan, jag känner mig så stark igen och ser fram emot att se vad som kommer hända med min kropp om jag fortsätter i det här tempot. 
Är det någon av er som tränar Crossfit?

8 kommentarer