MÅNDAGSTRÄNING.

Den bild man får av mig när man läser här på bloggen är nog mest att jag är en kaffedrickande, inredningstokig mamma som inte gör annat än äter fina frukostar, pysslar och piffar här hemma i huset. Så är inte riktigt fallet, faktum är att jag bor mestadels av min vakna tid i träningskläder, äter kyckling och torsk, tar 86 kg i knäböj och älskar att svettas. Tänkte att ni ska få börja ta del av den personen också.

Vårt gym är nu så gott som klart, vi väntar bara på lite mera vikter och prylar sen är det tipp topp. Trodde väl aldrig att det skulle kännas så skönt att ha ett gym hemma. Jag som är sån tävlingsmänniska Och framförallt otroligt sällskapssjuk föredrar helst att träna tillsammans med andra människor kommer fortsätta hänga i boxen på Crossfit Norrtälje, men att kunna köra vissa pass hemma känns så lyxigt.

Just nu är jag sedan en tid inne i ett riktigt bra flyt när det gäller min träning, träning är alltid en del av min dag och jag mår som bäst när jag får träna varje dag.
Just nu tränar jag enbart Crossfit och kör vanligtvis 6 pass i veckan, jag känner mig så stark igen och ser fram emot att se vad som kommer hända med min kropp om jag fortsätter i det här tempot. 
Är det någon av er som tränar Crossfit?

8 kommentarer
Anonym

Wow du är så snygg! Vilken inspiration du är!! Vad är ditt bästa tips för att komma igång med träningen? /Stina

Anonym

Japp! I fem år, men har slutat nu tyvärr, pga sjukdom.

Anonym

Ser fram emot att läsa mer om träning här! Du inspirerar verkligen, förstår inte hur du hinner med allt?!☺️😳💪🏼

Tove

Ert gym ser helt fantastiskt ut, avis!! Vill gärna läsa mer om träning och se bilder från gymmet :)

Sofia Granath

Fina bilder :)

Karin O

Fantastiska träningsbilder!

Pernilla

Hej Anna!
Jag måste ju bara ha hittat din blogg i rätt tid! Sedan tre månader tillbaka så har jag en ny passion i livet, ja pasion är nog det bäst beskrivande ordet för det och det är crossfit jag pratar om. Håller lite smått på att skapa ett hemmagym jag med. Tack för att du vill dela med dig :)
/Pernilla

Elle

Jag tycker du har en väldigt inspirerande blogg med underbara bilder. Skulle vara kul att få veta mer om din kamera utrustning. Vilka övningar du gör när du tränar crossfit.