HUSPLANERNA.

 
Stort tack för alla grattis till vårt fina hus, det börjar sakta men säkert gå upp för mig vad vi gjort och jag börjar längta tills vi får flytta in.
Just nu sitter jag vid mamma och pappas köksbord, dricker kaffe och suger åt mig inspiration till vårt hus. 
Allt i huset är renoverat för bara 3 år sedan men vi vill såklart göra om så huset känns vi.
Köket vill vi ha marmor bänkskivor, mässingshandtag och gröna eller grå luckor från superfront, köket är ett ikeakök så att hänga dit nya luckor känns som en rätt smärtfri lösning. Grönt är en färg jag älskar just nu och den färgen får nog pryda flertalet av väggarna i huset. Trappan vill jag ha grå och jag drömmer om ett marockanskt klinker i hallen.
Hollie ska givetvis få ett eget rum också, barnrumsplanerna i lägenheterna har vi lagt ner helt nu vilket känns klokt. Det svåra blir bara att välja vilket av rummen som ska bli vad? Och ett av rummen vill vi ju reservera till bebbe nr 2.
Annars blir det nog mycket grått, tror det kommer passa fint till dom stora vita spröjsade fönsterna och furugolven.
Något jag verkligen ser fram emot att få göra är ett ordentligt kontor, fina hyllstystem och ett snyggt skrivbord. Då både jag och Johan tillbringar en del tid framför datorn kommer det kännas skönt att kunna stänga in sig ibland.
Ideerna är som ni förstår många, men attans vad kul det ska bli att få flytta!!
 
 
 
7 kommentarer

DU OCH JAG.Den här lilla tjejen går mig på nerverna just nu, fullrulle hela tiden, allt som inte får röras ska pillas på och allt som inte ska in i munnen äts upp i ett naffs. En kamp varenda dag och jisses vad skönt det är när hon somnar. Trots denna eviga kamp så mycket kärlek! 
0 kommentarer

HEJ HUSET.

Visningen här om helgen gick mer än bra, den resulterade i att vi blev blixtförälskade i världens finaste hus i Norrtälje, faktum är att jag är uppvuxen bara något stenkast därifrån så för mig är det som att flytta hem igen. Just nu känns det läskigt och helt galet, vi hade tänkt vänta med en flytt, jag menar vi har ju flytat till lägenheten på Kungsholmen för mindre än 1 år sedan men det här huset kunde vi inte missa, vackra gamla stora fönster, snedtak, fina gamla trägolv och braskaminer i flera rum. 178 kvm villa, en tomt på 16000kvm full med äppelträd och syrenhäckar och pioner, en vinkällare stor som vårt vardagsrum och ett gigantiskt växthus med braskamin och det tar inte slut där, inte på långa vägar. För oss känns det här perfekt, 45 min till Stockholm, 5 min till Norrtälje och 0 min till mina föräldrar! Jag ser fram emot somrar fullt med vänner som fyller våra rum och gästhus!
Flytten går först i höst, vilket känns skönt då en del måste fixas, Hollie måste ställas i förskolekö och vi måste införskaffa oss massvis med fina möbler! 
Så ja, nu är vi helt plötsligt villaägare!
37 kommentarer