HUSPLANERNA.

 
Stort tack för alla grattis till vårt fina hus, det börjar sakta men säkert gå upp för mig vad vi gjort och jag börjar längta tills vi får flytta in.
Just nu sitter jag vid mamma och pappas köksbord, dricker kaffe och suger åt mig inspiration till vårt hus. 
Allt i huset är renoverat för bara 3 år sedan men vi vill såklart göra om så huset känns vi.
Köket vill vi ha marmor bänkskivor, mässingshandtag och gröna eller grå luckor från superfront, köket är ett ikeakök så att hänga dit nya luckor känns som en rätt smärtfri lösning. Grönt är en färg jag älskar just nu och den färgen får nog pryda flertalet av väggarna i huset. Trappan vill jag ha grå och jag drömmer om ett marockanskt klinker i hallen.
Hollie ska givetvis få ett eget rum också, barnrumsplanerna i lägenheterna har vi lagt ner helt nu vilket känns klokt. Det svåra blir bara att välja vilket av rummen som ska bli vad? Och ett av rummen vill vi ju reservera till bebbe nr 2.
Annars blir det nog mycket grått, tror det kommer passa fint till dom stora vita spröjsade fönsterna och furugolven.
Något jag verkligen ser fram emot att få göra är ett ordentligt kontor, fina hyllstystem och ett snyggt skrivbord. Då både jag och Johan tillbringar en del tid framför datorn kommer det kännas skönt att kunna stänga in sig ibland.
Ideerna är som ni förstår många, men attans vad kul det ska bli att få flytta!!
 
 
 
7 kommentarer
Jasmina Bylund

Alltså det kommer bli sååå fint, jag känner mig nästan mer taggad än dig 😃😃😃😃

Svar: ❤️
Anna Kubel

Beata

Nämen wow, grattis till det fina huset! Vet känslan, den är underbar :)

Sanne

Längtar. Så har vi husdagar. En hemma hos er och en hos oss 😀 vi eldar löv, krattar och rensar stuprännor o sånt man måste när man bor i hus. Sen avslutar vi med vin och middag 😘

Svar: Ett måste!! Gu va mysigt❤️ längtar!
Anna Kubel

Alexandra

Åh det kommer att bli så snyggt. Ser fram emot att få följa med på resan :)

Carro

Åh så himla skoj, och så himla fint! Kommer bli som en dröm. Så glad för er, samtidigt som jag är så ledsen för min egen skull att vi inte längre kommer bo så nära.. <3

Johanna

Underbar moodboard!
Jag är väldigt svart/vit i min intedning, men älskar ändå detta!

Elisabeth

Grattis till nytt hus! Jag tycker det är väldigt fint med grått, och det kan man ju matcha med nästan vad som helst - vilket är helt perfekt när man försöker "boa" in sig på ett nytt ställe.