15.20
Vi målar och springer efter Hollie om vartannat! Man glömmer både kissa och äta i det här tempot och tiden bara rinner iväg. Nu lämnar vi Hollie nere hos mamma och pappa och fortsätter måla med P3 dokumentär i lurarna, då går tiden ännu fortare och vipps så är ytterligare ett rum klart! 
1 kommentar

VÄXTHUSET.
Jag har alltid drömt om att få ett eget växthus, nu har jag ett, ett gigantiskt med plats för både att odla och hänga och äta middagar. Växthuset har en öppen spis så även på vintern kan vi hänga här och mysa framför brasan.
På torsdag ska jag flytta upp mina tomatplantor och kryddor som just nu precis som vi bor hos mamma och pappa!
Växthuset är en av anledningarna till att jag blev så kär i huset!
6 kommentarer

GODMORGON.


Om några timmar kommer flyttfirman med alla våra saker, jag och Hollie laddar upp med en brakfrulle medan Johan är och roddar i lägenheten.
Huset är snart färdigmålat och det blir så himla fint, dom gamla trägolven ska slipas på fredag och efter helgen har vi förhoppningsvis kommit i ordning. 
Vi har så mycket planer för huset men en hel del får vänta tills sommaren är över för nu vill vi njuta, sen handlar det mesta om små saker, vi har haft turen att få flytta in i ett hem som är helt nyrenoverat!

Min blogginspiration är minimal just nu, vad vill ni läsa om under mitt flytt och renoveringskaos?4 kommentarer