PLACES.


Det finns ju så många platser i världen jag vill besöka, listan kan göras väldigt lång, just nu samlar jag ihop alla mina drömresemål på Pinterest i ett album som heter "places" . Johan och jag lever för att resa, vi har alltid pratat om att vi ska visa Hollie världen. 
Här näst står en resa till Paris på schemat, Grekland i sommar samt  Mexico nästa vinter.
Några resor jag drömmer om nu är Bali, hotellet på första bilden ser helt magiskt ut och där jag mer än gärna spenderar några nätter. Rio de Janeiro är också en dröm, även Los Angeles men det får bli när Hollie är lite större. Vilka resmål drömmer ni om?
4 kommentarer

TEA PLEASE.


Äntligen skiner solen igen! 
Imorse drack jag te ur min fina tekanna jag fick av Jasmina i födelsedagspresent. Nu vill jag bara ha glaskoppar i från Granit sen är jag redo för ett teaparty.
Hollie och jag har varit ute på promenad runt Kungsholmen i solen, så skönt att vara ute när vädret är såhär.
Imorgon läggs våran lägenheten ut på Fantastic Franks hemsida. Slänger upp lite bilder i eftermiddag så får ni en liten tjuvtitt! Nu ska jag handla mat och börja preppa för middag och efter det väntar massa jobb! Ha en fin dag!
1 kommentar

HEJ HOLLIE.


Hollie blev ju 11 mån här om dagen och 1 års kalaset är inte långt bort. Hur står det till med Hollie då? Jo tackar som frågar, tror hon aldrig mått bättre faktiskt.
Hon må vara liten till växten men jisses vad hon har vuxit på många sätt. Senaste 2-3 veckorna har hon plötsligt lärt sig en himla massa, klappa händerna, vinka, peka, prata. Känslan är helt galen när jag numera kan be Hollie hämta en bok så vi kan läsa, då traskar hon till bokhyllan, hämtar en bok går tillbaka och sätter sig i mitt knä. Eller att hon helt plötsligt kan säga banan, eller att hon drar upp tröjan och visar stolt sin mage när vi säger " vart är magen?" Eller det bästa av allt, att man får en kram när man ber om det och här hemma delas det just nu ut kramar kors och tvärs mest hela tiden, "krama hästen", "krama golvet", "krama kaninen" Ja ni fattar, hon har blivit så stor nu, så stor att vi köper storlek 74 till henne och att hon numera sover nonstop hela nätterna, 20.00-7.00!
Hollie är definitivt ingen bebis nu längre, hon är våran lilla tjej, älskad från topp till tå av oss och många fler! 
Jag själv njuter mer än någonsin av lilla Hollie, hon har blivit en egen person och en attans cool sådan!
2 kommentarer