HEJ HOLLIE.


Hollie blev ju 11 mån här om dagen och 1 års kalaset är inte långt bort. Hur står det till med Hollie då? Jo tackar som frågar, tror hon aldrig mått bättre faktiskt.
Hon må vara liten till växten men jisses vad hon har vuxit på många sätt. Senaste 2-3 veckorna har hon plötsligt lärt sig en himla massa, klappa händerna, vinka, peka, prata. Känslan är helt galen när jag numera kan be Hollie hämta en bok så vi kan läsa, då traskar hon till bokhyllan, hämtar en bok går tillbaka och sätter sig i mitt knä. Eller att hon helt plötsligt kan säga banan, eller att hon drar upp tröjan och visar stolt sin mage när vi säger " vart är magen?" Eller det bästa av allt, att man får en kram när man ber om det och här hemma delas det just nu ut kramar kors och tvärs mest hela tiden, "krama hästen", "krama golvet", "krama kaninen" Ja ni fattar, hon har blivit så stor nu, så stor att vi köper storlek 74 till henne och att hon numera sover nonstop hela nätterna, 20.00-7.00!
Hollie är definitivt ingen bebis nu längre, hon är våran lilla tjej, älskad från topp till tå av oss och många fler! 
Jag själv njuter mer än någonsin av lilla Hollie, hon har blivit en egen person och en attans cool sådan!
2 kommentarer
Em - mitt liv på NZ

Hej, jag är en ny läsare här inne. Ville bara lämna ett litet avtryck och säga att jag tycker du tar så fantastiskt fina bilder! Och jag kan bara hålla med, visst är det galet hur snabbt dom små växer upp... Svårt att hinna med ibland!

Svar: Hejhej👋 tack vad glad jag blir. Ja visst är det så, tiden rusar iväg, det gäller att stanna upp och njuta mellan varven!
Kram till dig
Anna Kubel

Johanna

Härligt! Vad läser ni för böcker? Jag behöver lite tips känner jag, vi har typ inga böcker till lillan!

Svar: Favoriterna är "vi äter mat" och "titta apan" ☺️😘
Anna Kubel