PLACES.


Det finns ju så många platser i världen jag vill besöka, listan kan göras väldigt lång, just nu samlar jag ihop alla mina drömresemål på Pinterest i ett album som heter "places" . Johan och jag lever för att resa, vi har alltid pratat om att vi ska visa Hollie världen. 
Här näst står en resa till Paris på schemat, Grekland i sommar samt  Mexico nästa vinter.
Några resor jag drömmer om nu är Bali, hotellet på första bilden ser helt magiskt ut och där jag mer än gärna spenderar några nätter. Rio de Janeiro är också en dröm, även Los Angeles men det får bli när Hollie är lite större. Vilka resmål drömmer ni om?
4 kommentarer
Alina

Rio är fantastiskt! Skulle stanna fyra dagar men blev två veckor. LA var jag inte så imponerad av när jag var där men nu är jag väldigt sugen. Annars drömmer jag om Maldiverna! ..och sisådär 100 andra ställen. Blir en liten resa till Grekland om några veckor iaf.

Svar: Åh kan tänka mig!!😍 vill så gärna åka dit! Vart i Grekland ska ni?😘
Anna Kubel

FrökenTV, bloggen om tv och film

Åh, vill också åka till massa ställen

Alina

Kreta med delar av släkten. Men det som det pratas om hemma är att åka flygplan. Harry verkar väldigt pepp och rabblar vilka som ska med flera gånger per dag 😊
Han var så liten sist vi flög så han minns inte.

Svar: Haha kan tänka mig! Hur gammal är han? Jag längtar tills Hollie är större och kan prata och förstå!
Anna Kubel

När Annie fotograferar i Kalifornien

Ta Los Angeles när Holie ärrunt 5, och ta vägen förbi Disneyland, det skulle hon älska! :-) Det är i mina ögon det enda fina med den staden. Bor i dess skugga och tycker den är himla överskattad. San Fransisco däremot... vilken stad! ;-)

Svar: Ja det var lite så vi tänkte! Aha, där ser man!😳☺️😘
Anna Kubel