HEJ HOLLIE.Både igår och idag har vi hängt hela familjen, rätt mysigt trots att anledningen är att jag varit sjuk men att få ligga i soffan och titta på när Johan och Hollie busar är den bästa medicinen!
Hollie har börjat älska att rita, hon kan sitta länge och rita och välja bland de olika färgerna... Och grisen är alltid med!
Men mest häftigt just nu är talet, det ploppar upp nya ord varenda dag och från att bara ha vrålat mamma så kan hon nu mängder med ord. Pasta, natti natti, grisen, skor, byxor, jacka, bajsa, blöja, mat, titta, bada och många många fler. Antar att det blir som när hon lärde sig gå, snart kommer man inte minnas att det fanns en tid när hon inte kunde prata, för fort går det. 
Trots att jag varit sjukare än någonsin så har jag njutit av massa familjemys igår och idag, nu håller vi tummarna för att ingen annan i familjen ska bli sjuka!
Trevlig helg på er!
 
3 kommentarer

INSTA.


@annakubel

Jag har legat nedbäddad sen i onsdags, med dom allra konstigaste symptom. Magont, feber, ont i kroppen, nacke och huvud. Vidrigt på alls sätt och vis och det finns inget jag avskyr som att må dåligt. Johan har fått vara hemma och tagit hand om Hollie och mig, även mamma har varit här och pysslat om mig. Hur överlever dom som är själva?
 Tills jag lyckats skrapa ihop något vettigt att blogga om så bjussar jag på lite instagrambilder.
Hoppas ni mår betydligt bättre än mig, kram till er!
3 kommentarer

THE KINFOLK HOME.


Om ni bara visste hur jag längtat efter den här boken. Samma minut den släpptes klickade jag hem den direkt, så mycket inspiration och kanske den finaste boken jag äger. 
När jag bläddrar bland alla dessa fantastiska hem inser jag mer och mer att jag börjar gilla en mer personlig inredning, trött på att ha det alla har och de klassiska "blogghemmen" tilltalar mig inte alls lika starkt längre trots att jag är en riktig trendnörd vilket säkert lär bli svårt att tvätta bort helt. 
Lampor och prints som syns i varenda hem fångar inte mitt intresse längre, för att inte tala om alla stylade barnrum som ser exakt likadana ut. 
Men sen är det ju så att för att skapa en mer personlig inredning kräver det tid och tålamod, hitta dom där guldkornen inte alla har lagt vantarna på, tid har jag men tålamod är det värre med.

En sån enkel sak som den här boken gör mig så löjligt lycklig, nu är jag fullproppad med inspiration och det riktigt kliar i mina fingrar, har så mycket idéer och planer för vårat hus!3 kommentarer