HEJ HOLLIE.Både igår och idag har vi hängt hela familjen, rätt mysigt trots att anledningen är att jag varit sjuk men att få ligga i soffan och titta på när Johan och Hollie busar är den bästa medicinen!
Hollie har börjat älska att rita, hon kan sitta länge och rita och välja bland de olika färgerna... Och grisen är alltid med!
Men mest häftigt just nu är talet, det ploppar upp nya ord varenda dag och från att bara ha vrålat mamma så kan hon nu mängder med ord. Pasta, natti natti, grisen, skor, byxor, jacka, bajsa, blöja, mat, titta, bada och många många fler. Antar att det blir som när hon lärde sig gå, snart kommer man inte minnas att det fanns en tid när hon inte kunde prata, för fort går det. 
Trots att jag varit sjukare än någonsin så har jag njutit av massa familjemys igår och idag, nu håller vi tummarna för att ingen annan i familjen ska bli sjuka!
Trevlig helg på er!
 
3 kommentarer
Sara - Träning & Hälsa

Så så söt!

Fashionvein

Men unge! Ge mig en sån tack! <3

Anonym

Vilket vackert golv. Vet du märke och material så vore jag superglad om du kunde berätta. Ska lägga golv i vårt nya hus snart och vill gärna ha tips! Tack för en fantastiskt inspirerande blogg😊 Kram Joanna

Svar: Hej! Det gamla furuplankor som vi slipat och vitlaserat! 😘
Anna Kubel