INSTA.


@annakubel

Jag har legat nedbäddad sen i onsdags, med dom allra konstigaste symptom. Magont, feber, ont i kroppen, nacke och huvud. Vidrigt på alls sätt och vis och det finns inget jag avskyr som att må dåligt. Johan har fått vara hemma och tagit hand om Hollie och mig, även mamma har varit här och pysslat om mig. Hur överlever dom som är själva?
 Tills jag lyckats skrapa ihop något vettigt att blogga om så bjussar jag på lite instagrambilder.
Hoppas ni mår betydligt bättre än mig, kram till er!
3 kommentarer
AngelicasVärld

MEn USCH...Krya på dig!

ISA

den där lampan längst ner till höger var ju underbar!! krya på dig förresten, kram

Heléna

Jag var ensam med barnen i 12 år innan jag träffade sambon, nu är jag ensam hela veckorna då han kör lastbil.. men jag är van. Tjejerna var hos sin pappa varannan vecka men sonen hade jag jämt tills han var 8 år, han hade ingen annan att vara med och jag hade ingen hjälp alls. Att sitta på toaletten mitt i natten och amma när man har magsjuka, det är inte så skoj =/ men man lär sig att hitta sätt. Tror det är lättare att vara helt själv än att vara van att vara två och vips har man inte den där andra hjälpen då h*n är på arbetsresa, på jobbet eller nåt. Fast jag säger ju inte att det är lätt eller skoj att vara själv utan att man blir van på ett annat sätt och förlitar sig inte på nån annan.
Krya på dig, både magont och feber.. dom två värsta sakerna på samma gång. Stackars stackars dig =(

Svar: Hej! Vet precis vad du menar. Johan reser extremt mycket så jag är också van att fixa det mesta själv. Dock är det ju väldigt skönt när man lyckas tajma in en influensa med att han är hemma.:)
Tack fina😘
Anna Kubel