THE KINFOLK HOME.


Om ni bara visste hur jag längtat efter den här boken. Samma minut den släpptes klickade jag hem den direkt, så mycket inspiration och kanske den finaste boken jag äger. 
När jag bläddrar bland alla dessa fantastiska hem inser jag mer och mer att jag börjar gilla en mer personlig inredning, trött på att ha det alla har och de klassiska "blogghemmen" tilltalar mig inte alls lika starkt längre trots att jag är en riktig trendnörd vilket säkert lär bli svårt att tvätta bort helt. 
Lampor och prints som syns i varenda hem fångar inte mitt intresse längre, för att inte tala om alla stylade barnrum som ser exakt likadana ut. 
Men sen är det ju så att för att skapa en mer personlig inredning kräver det tid och tålamod, hitta dom där guldkornen inte alla har lagt vantarna på, tid har jag men tålamod är det värre med.

En sån enkel sak som den här boken gör mig så löjligt lycklig, nu är jag fullproppad med inspiration och det riktigt kliar i mina fingrar, har så mycket idéer och planer för vårat hus!3 kommentarer
ISA

åh så härligt när inspirationen flödar sådär! :)

emma

Tar du tag i mitt hem också då ? :D kram

Josefine

Precis vad jag tycker! Det är så trist att se samma saker hos varenda inredningsbloggare precis som om de har köpt ett koncept rakt av! Jag blandar ärvt, loppat, DIY och gammalt (mitt matbord och ett klädskåp i sovrummet är 110 år gamla!) med nyinköpta möbler från mio och saker som verkligen betyder något! Det är då man skapar ett hem med själ och karaktär! Lycka till med att besjäla ditt hus! =)

Svar: 👊🏻😘
Anna Kubel