VECKANS FAVORITER.


Ny vecka och nya favoriter!

Eucalyptus är min favorit, älskar att köpa hem några kvistar och ha på bordet, antingen ensamma eller ihop med andra fina snittblommor. Doftar dessutom ljuvligt!

Kokboken "The kinfolk table" är inte bara fylld med massvis med grymma recept utan även proppad med galet fina bilder!

Den här träfärgade Kroklisten samt några tillhörande småkrokar fyndade jag på Edblad här om dagen, kommer bli jättefina i vårat kök.

Väggkroken från Muuto som ska skruvas upp i sovrummet, perfekt att hänga morgonrocken på. Dessa väggkrokar i ask pryder även våran hall.

Det här lilla huvudet är långt ifrån nytt men en stor favorit för det. Vissa tycker dom är skitläskiga jag älskar dom, jag har 3 stycken som jag har fått från min moster och som just nu agerar bokstöd i bokhyllan.

Den här lilla porslinsasken klicka jag hem från H&m för en billig peng, himla fin och den står i sovrumsfönstret med diverse små skatter i!

Ps. Ni glömmer väl inte att gilla mina inlägg? Det gör mig så glad om ni trycker på det lilla hjärtat här nedanför, då vet jag dessutom vilka inlägg ni gillar allra bäst! Kram till er

2 kommentarer

FRUKOST.


Undra hur många gånger jag har fotat och bloggat om min frukost? Det här är ju snart lite av en frukostblogg kan man säga :) Men ägg och avokado på mitt egenbakade fröknäcke är ju om nått värt ett inlägg!

Hollie och jag låg och drog oss en timma imorse och nu ska vi snart ner och krama på min mamma och pappa som precis kommit hem från Sicilien!3 kommentarer

INSTA UPDATE.


@annakubel

Dagarna rusar förbi, var inte länge sen jag tänkte att det är låångt kvar till 1 oktober. Nu är det plötsligt i övermorgon.

Hollie ska skolas in på dagis på torsdag, och det är med väldigt blandade känslor vill jag lova. På något löjligt sätt vill man ju aldrig att mammaledigheten ska ta slut och trots att jag kommer fortsätta hänga hemma med henne 4 dagar i veckan och bara jobba 3 så känns det i magen att behöva lämna bort henne till dagis.
Vi jobbar för fullt med Wiho design, mässan är om en vecka och ny kollektion som snart ska släppas, med andra ord full rulle!

Jag älskar att hösten är här, Hollie är ruskigt söt i mössa och jag har längtat efter min skinnpaj.

Det var en liten snabb uppdatering kring vad som händer i mitt liv just nu!
Kram till er alla.

Ps ni glömmer väl inte att gilla mina inlägg? Klicka på det lilla hjärtat här nedan så blir jag väldigt glad!
0 kommentarer