PLÅTNING.


Tidigt imorse packade jag bilen full med rekvisita och en stund senare hade Jasmina och jag piffat till världens finaste miljö till Wiho Designs nya kollektion. Kollektionen kommer bestå av 4 nya print, 1 pappersvimpel, 2 sprattelgubbar, och två väggdekorationer och allting är så himla fint!
Så efter en lång dag full med fotande, plockande och stylande är nu alla våra bilder till SS16 katalogen klar, känns så galet skönt!
Ni hittar hela kollektionen i webbshoppen den 11 maj. In och kika på vår insta @wihodesign för massa sneakpeaks och annat kul!
4 kommentarer

BARNRUMSFAVORITER.


Hollies rum svämmar över av fina saker och det är ju så svårt att låta bli alla dessa fina leksaker och prylar till de små. 
Här kommer en lista över mina barnrumsfavoriter.
 
Ooh-noo gör massvis med fint till barnrummen. Bla den här fina vagnen, det här fina linnelakanen och det här träklossarna som är Hollies favoriter. 
Allt lyxigt förpackat i fina linnepåsar och jag fullkomligt älskar kvalitén på alla deras produkter.
 

Som ni säkert vet vid det här laget faller jag lätt och ofta för träleksaker och har ni inte hittat Pinchtoys så har ni missat något. Hollie fick förra veckan ett paket med massvis med träfigurer från dom och kör runt för fullt med bilarna och de andra söta figurerna. 
Fabelab gör även dom ljuvliga saker till barnrummet, allt från mjuka små spökkompisar till sängkläder till den här fina molnmobilen. 100% ekologiskt dessutom, det gillas alltid!
Minimocks! Alla barn borde äga ett par minimocks. Hollie tog sina första steg i ett par minimocks och använder fortfarande sina var och varannan dag. 
Alla mockasiner från Minimocks är 100% ekologiska och mjuka och sköna för små fötter. 
Många av er vet garanterat om det men väldigt många blir också förvånade när dom får reda på att det är jag som står bakom Wiho Design. Kortet Cool Kids on the block och massa annat fint hittar ni i vår webshop.
Alla våra posters är miljömärkta och trycks på ett svanenmärkt tryckeri på det allra finaste pappret. Inom 3 veckor kommer dessutom Wiho Designs SS16 kollektion ut och då inte bara posters, spännande va?
Dom här hararna sprang jag på under en mässa i höstas och blev då bekant med Simply Made, ett helt fantastiskt företag som syr massa små kompisar till barnen. Med varje djur följer en liten lapp med en liten historia om varje djur. Hollies stora grå hare tycker tex om att vara vaken på nätterna och leka kurragömma. 

Som sagt, träfigurer! Miela Siela är tjejen bakom dessa galet fina träfigurer. Finns mängder med djur att välja mellan och Hollie älskar att plocka med dessa, räkna, härma och lägga i och ur sina påsar!  
16 kommentarer

INSPIRATION.


Mycket på gång just nu och jag är så överladdad med inspiration att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av den. Jag har bestämt lite nya kulörer till huset och både Hollies rum, vardagsrummet och våra dubbeldörrar ska målas. Köket ska fixas färdigt och får jag bestämma ska även matsalen målas om, dock var det ett riktigt pill sist vi gjorde det då det är över 15 fönster där inne. 

På torsdag ska Wiho Designs SS16 kollektion plåtas och det kommer bli så galet fint, Jasmina och jag är som alltid sådär pirriga och sjukt stolta över vad vi knåpat ihop. Lovar att visa er massor med bilder så snart vi är i hamn.
Så som sagt, mycket på gång och mycket man vill göra men det är lite så jag fungerar, blir liksom aldrig riktigt klar och lugn i kroppen utan vill alltid framåt, fixa och dona och göra om! Lyckliga jag som har världens bästa familj som orkar med allt donande!

1 kommentar