BARNRUMSFAVORITER.


Hollies rum svämmar över av fina saker och det är ju så svårt att låta bli alla dessa fina leksaker och prylar till de små. 
Här kommer en lista över mina barnrumsfavoriter.
 
Ooh-noo gör massvis med fint till barnrummen. Bla den här fina vagnen, det här fina linnelakanen och det här träklossarna som är Hollies favoriter. 
Allt lyxigt förpackat i fina linnepåsar och jag fullkomligt älskar kvalitén på alla deras produkter.
 

Som ni säkert vet vid det här laget faller jag lätt och ofta för träleksaker och har ni inte hittat Pinchtoys så har ni missat något. Hollie fick förra veckan ett paket med massvis med träfigurer från dom och kör runt för fullt med bilarna och de andra söta figurerna. 
Fabelab gör även dom ljuvliga saker till barnrummet, allt från mjuka små spökkompisar till sängkläder till den här fina molnmobilen. 100% ekologiskt dessutom, det gillas alltid!
Minimocks! Alla barn borde äga ett par minimocks. Hollie tog sina första steg i ett par minimocks och använder fortfarande sina var och varannan dag. 
Alla mockasiner från Minimocks är 100% ekologiska och mjuka och sköna för små fötter. 
Många av er vet garanterat om det men väldigt många blir också förvånade när dom får reda på att det är jag som står bakom Wiho Design. Kortet Cool Kids on the block och massa annat fint hittar ni i vår webshop.
Alla våra posters är miljömärkta och trycks på ett svanenmärkt tryckeri på det allra finaste pappret. Inom 3 veckor kommer dessutom Wiho Designs SS16 kollektion ut och då inte bara posters, spännande va?
Dom här hararna sprang jag på under en mässa i höstas och blev då bekant med Simply Made, ett helt fantastiskt företag som syr massa små kompisar till barnen. Med varje djur följer en liten lapp med en liten historia om varje djur. Hollies stora grå hare tycker tex om att vara vaken på nätterna och leka kurragömma. 

Som sagt, träfigurer! Miela Siela är tjejen bakom dessa galet fina träfigurer. Finns mängder med djur att välja mellan och Hollie älskar att plocka med dessa, räkna, härma och lägga i och ur sina påsar!  
16 kommentarer
Veronica Wallgren

Åh så mycket fint. Älskar verkligen molnet och spökena :)

Anonym

Åh helt magiskt!!!

Anonym

Har du behandlat dina Ivarskåp? I så fall, hur? Har precis köpt såna till barnens rum och har läst mig till att luta av dem plus olja in med naturell olja.

Svar: Mina är obehandlade!:)
Anna Kubel

Anonym

Tack för tipsen, alltid lika snyggt!

Em - mitt liv på NZ

Åh så SNYGGT! Jag skulle älska om mina barns rum såg lika fridfullt och stilrent ut här men istället är det fyllt av bilbanor, spidermans, dockor och my little pony hus. Allt i en salig blandning och en massa olika färger ha ha. Jag blir så nyfiken, har Holly några plastleksaker alls? Kommer släktingar ibland med "skrikiga plastleksaker" eller vet dom stilen ni föredrar? :) Tack för en toppen-blogg som verkligen inspirerar!

Svar: Jag förstår precis och tro mig Hollie har en del färgglada plastleksaker hon också! Dock så vet de flesta att vi föredrar annat :)
Anna Kubel

Sara

Älskar molnet!! Så himla fint! :)

Eko Jennie

Superfräscht

Stina-Lee

Så mycket fint! <3

ANNAWII ♥

Jisses så mkt fint!

WWW.angusfoto.blogg.se

Helt makalöst fint

Kaffehörnan

Fantastisk fin inredning

Trevlig Valborg

Hej

Hej

PYSSEL PROGRAM

åååh ljuvligt! blir helt rörd av hur fint det är!! <3 <3

Lella 86

Jag har alltid undrat om barnen verkligen gillar obehandlade leksaker för att de flesta jag känner och träffar leker med färgglada leksaker. Framförallt mina barn.
Håller med att det är väldigt fint och stilrent i vuxna ögon, samtidigt som vi är mer och mer medvetna om miljögifterna på allt runt omkring oss. Ett par obehandlade leksaker samlar damm hemma hos oss, och de var inte billiga att köpa.
På Barntema hittade jag träleksaker som mina barn uppskattar mer men som också är gjorda av trä.

https://www.barntema.se/leksaker-till-barn/leksaker-pa-natet/traleksaker?p=2

Hanna

Fina leksaker!

ljubica.blogg.se

Älskar träkeksakerna från miela
Siela. Var kan man köpa dom?

Svar: På etsy.com 😘😘
Anna Kubel