LAST DAY OF SUMMER.

Sista dagen på Augusti, tror ingen önskar mer än jag att september var en sommarmånad. Men lite mysigt med höst ändå, men bara lite.
Kvällarna är fortfarande ganska varma och ikväll sprang Hollie och jag runt på baksidan och klämde ur den sista energin innan hon skulle sova.
Det är så skönt att Hollie numera somnar vid 19 på bara några minuter, minns för några månader sen när vi låg till 21 och fightades för att hon skulle somna.
Sen har ju sömn aldrig varit Hollies problem, hon sover ju som en stock 12 timmar utan att någonsin vakna.

Älskade lilla unge, du är så stor nu!♡

9 kommentarer

INSTA.

Nu är ni väldigt snart 12.000 som följer mig på instagram, jisses vad glad jag är som har er om som varenda dag får mängder av peppande kommentarer och mail från er, kärlek till varenda en av er!
Ni som inte följer mig än hittar mig under @annakubel

Tack för att ni gillar de jag gör!

5 kommentarer

VARVA NER.

Dagarna susar förbi, jobb, jobb, jobb och ännu mera jobb. Idag tackar jag den här favorithörnan som får mig att varva ner, en tidning, datorn i knät och en kopp kaffe. Den där löprundan får vänta till imorgon och istället lägger jag mig här.
Ibland är det ju faktiskt himla skönt att bara få vila också, inte göra något speciellt utan bara ligga och fundera en stund när huvudet känns överfullt med tankar.
Det blir dessutom en tidig kväll, är trött som attan och måste ha energi tills imorgon då jag ska på ett spännande möte!

2 kommentarer