MITT 2016.

Näst sista dagen på 2016 och jag måste säga att jag haft ett helt magiskt år, så mycket roliga jobb, samarbeten och en sommar som var helt underbar.

Månaderna springer förbi men de känns trots de som att jag hunnit med otroligt mycket som gör mig så stolt.

Vi har hunnit resa, sett både Mexico och Marrakech. Vi har skaffat världens gulligaste lilla katt Bosse till Hollies stora lycka.

Vi spenderade ännu en sommar i vårt hus har förmodligen spenderat timmar på baksidan vid vårt utekök i kvällssolen med massa god mat och vänner.

Hollie växer så de knakar precis som ungar gör och hon har gått från att va en stor bebis till en liten tjej, med en egen personlighet, egna tankar och intressen. 

Är de någonstans jag känt att jag velat stoppa tiden så är det nu, just precis nu. 
Hollie är så rolig att umgås med och när talet släppte helt tidigt i våras är hon som en ny liten tjej.

Bloggen och framförallt instagram har blivit en del av mitt jobb, jag har haft turen att få göra massor med roliga samarbeten och har omringats av härliga inspirerande människor, tänk vilka dörrar sociala medier kan öppna. 


2017 blir ett stort år för mig, förmodligen ett av de största någonsin. 
Jag drar igång fotandet för Edblad på riktigt, har massa nya samarbeten på gång, en resa till Sri Lanka och ännu en varm sommar full med bad, grillat, tidiga mornar med Hollie nere i hallonlandet och förhoppningsvis dyker de under 2017 likt de gjort 2016 en massa överraskningar, svåra beslut, och mängder med stunder som skapar minnen för livet.

Stort till alla mina samarbetspartners, sponsorer och ni som hejjar på mig och gillar det jag gör! Så mycket kärlek!

Gott nytt år!

5 kommentarer

HEMMA HOS ALEXANDRA.

En dag i December lyckades jag äntligen få till lite häng hemma hos Alexandra, jag har varit nyfiken på deras lägenhet på Kungsholmen länge och den var precis sådär fin som jag väntat mig, Alexandra lika så. Så oerhört härlig tjej som verkligen sprudlar av kreativitet och energi och hon är en sån där tjej som verkligen imponerar, hon kan liksom både måla och sjunga... helt fantastiskt.
Alla bra människor borde få ta en kaffe med Alexandra en grå dag i December.

Jag passade som vanligt på att fota lite och ställa massa frågor till Alexandra. Håll tillgodo.

 

 

Namn 

Alexandra Moqvist @alexandramoqvist
 
Familj 
Sambo Marcus 
 
Bor 
Ture Nermans Gränd, Kungsholmen 
 
Hur länge har ni bott i den här lägenheten?

Lite mer än 1 år
 

Berätta om ert superfina kök! 

 
Inspirationen till köket var luftigt, svart och vitt. Vi ville skapa ett lugnt och tidlöst intryck. Då vi inte hittade några färdiga kök som vi gillade så fick vi vara kreativa. Bänkskivan är en furuskiva som vi behandlade med hårdvax till det resultat vi ville åt. Skåpluckorna är från början de luckor som tillhör Ikeaskåpet IVAR. Dessa behandlade på samma sätt som skivan. Vi tyckte gasledningen var vacker så den ville vi framhäva så mycket som möjligt och målade den svart.
 

Vad inspireras du av? 

 
Inspiration kan jag få av allt! Mest går jag på känsla och impuls. Så länge någonting känns så är det inspirerande.

Vad gör du helst en ledig dag?
Dricker kaffe, med alldeles för mycket havremjölk och hänger med familj. 
 
Vad äter du helst?
Lax. Grillad lax med massa sås!
 

Ni gifter er till sommaren, har du några bröllopsplaneringstips du vill dela med dig av? 

Just att planera och organisera är inte min grej men vi kommer att försöka förvekliga så många av våra drömplaner som möjligt! Vissa planer kanske inte går att genomföra men försöka ska vi! Mitt tips är att planera saker som betyder mycket för just er.
 

Kan du inte berätta lite kort om ert bröllop! 

Det blir ett stort bröllop som börjar i en öde, dekorerad lada på en ekbacke. Festen fortsätter sen i en gammal loge där vi hoppas att golvet håller för en hel kväll av dans. Just i vårt fall betyder platserna mycket då det var på traktorvägen mellan ladan och logen som Marcus friade.
 

Du är ju superkreativ och målar helt fantastiska tavlor, vad är de du målar du för något? 

 
Jag försöker måla allt jag känner. Det är ett sätt för mig att kanalisera alla intryck och känslor. Som det ibland kan bli lite för mycket av!
Vill man se mer gör man det på lallaart.com
 
Du kan ju ha bland den snyggaste soffan jag sett, så galet fin färg. Vart har du hittat den?
 
Fyndhörnan på IKEA! Tror den heter HOLMSUND.
 
Vad är svårast med att inreda en liten lägenhet?
 
Förvaring! Hatar förvaring! Helst skulle vi vilja ha luckor i golvet men det går tydligen inte!
 
 
 
Störst av allt... Du ska bli mamma till våren! Stort grattis. Hur känns det?
 
Tack!!! Det är så svårt att föreställa sig, vi väntar med spänning på att få se vem du är som är där inne. Och nu när hormonerna lugnat sig lite känns också graviditeten bättre! 
 
Vad ser du mest fram emot med den lille?
 
Att det är VÅR lilla galning.
5 kommentarer

HEMMA.

Det känns så skönt att vara hemma och att få krypa ner i sängen bredvid Hollie igårkväll var oslagbart. Mamma och pappa hade städat hela huset och gjort julfint, jisses vad glada vi blev. Idag ska de sista fixas inför julafton, de ska dukas, rullas köttbullar, slå in de sista klapparna och piffas lite här och var. 

Hoppas ni alla har det bra i jul!

1 kommentar