HOLLIES RUM.

Idag har Hollie och jag packat upp hennes nya fina saker från Ng baby, jag älskar deras produkter och att de är i 100% linne och kommer i de allra ljuvligaste färgerna.
Hollies nya gröna myspöl är så himla fin, samma färg som hennes linnelakan, lyxigt dessutom att ha en myspöl både uppe och nere i huset.

En annan fin sak vi också packade upp här om dagen var den här söta lilla kaninvimpeln från Minivilla, så himla gullig!

Nu tänker Hollie och jag åka ner till mamma och pappa en sväng, man blir lätt lite galen av att bara gå hemma så lite miljöombyte känns välbehövligt!

6 kommentarer
Felicia Holmgren

Så fint!

Ingrid Wenell

Så himla mysigt! Längtar efter att inreda Olivias rum ordentligt <3

Katta

Hej,

Undrar var man kan hitta kaninvimpeln - gick in på Miniwilla.se, men kunde inte hitta den där?!

Svar: Hmm, maila miniwilla 😘😘
Anna Kubel

Maria

Mysigt med myspöl! Vilken storlek är det du har på myspölen? Har sett att den finns med 100 cm i diameter eller 120 cm i diameter, men är lite i valet och kvalet på vilken jag ska köpa...

Svar: Vi har den största :)
Kram
Anna Kubel

När Annie fotograferar i Kalifornien


Älskar sättet ni inreder på. Är det mest du eller är din partner intresserad/delaktig också? Här hemma är det jag som gör allt, men min sambo är intresserad och delaktig, men om jag skulle väntat på att han fått något gjort, skulle vi bo i ett hopplock av gratissaker donerade av vänner och grannar eller hittade på gatan. Han är så otroligt ovillig att lägga sina pengar på inredning självmant, men kommer jag hem med någonting praktiskt delar han gärna kostnaden ;-) Men ju längre vi bor ihop, ju mer intresserad och delaktig blir han, vilket är så himla kul! Och vi har väldigt lik smak. Hur är det med er?