MITT 2016.

Näst sista dagen på 2016 och jag måste säga att jag haft ett helt magiskt år, så mycket roliga jobb, samarbeten och en sommar som var helt underbar.

Månaderna springer förbi men de känns trots de som att jag hunnit med otroligt mycket som gör mig så stolt.

Vi har hunnit resa, sett både Mexico och Marrakech. Vi har skaffat världens gulligaste lilla katt Bosse till Hollies stora lycka.

Vi spenderade ännu en sommar i vårt hus har förmodligen spenderat timmar på baksidan vid vårt utekök i kvällssolen med massa god mat och vänner.

Hollie växer så de knakar precis som ungar gör och hon har gått från att va en stor bebis till en liten tjej, med en egen personlighet, egna tankar och intressen. 

Är de någonstans jag känt att jag velat stoppa tiden så är det nu, just precis nu. 
Hollie är så rolig att umgås med och när talet släppte helt tidigt i våras är hon som en ny liten tjej.

Bloggen och framförallt instagram har blivit en del av mitt jobb, jag har haft turen att få göra massor med roliga samarbeten och har omringats av härliga inspirerande människor, tänk vilka dörrar sociala medier kan öppna. 


2017 blir ett stort år för mig, förmodligen ett av de största någonsin. 
Jag drar igång fotandet för Edblad på riktigt, har massa nya samarbeten på gång, en resa till Sri Lanka och ännu en varm sommar full med bad, grillat, tidiga mornar med Hollie nere i hallonlandet och förhoppningsvis dyker de under 2017 likt de gjort 2016 en massa överraskningar, svåra beslut, och mängder med stunder som skapar minnen för livet.

Stort till alla mina samarbetspartners, sponsorer och ni som hejjar på mig och gillar det jag gör! Så mycket kärlek!

Gott nytt år!

5 kommentarer
Emma

Himla fina bilder!

Angus

HELT UNDERBART!
Älskar dina bilder, älskar älskar älskar

Johanna

Så mycket fina bilder! Ser fram emot att få följa bloggen ännu ett år! :)

Sofie

Underbara bilder! 😍 Du är så fantastiskt duktig och att du skapar blir magi! God fortsättning till er! ✨❤️

Ingrid Wenell

Åå dina bilder alltså, älskar dem <3 tycker faktiskt det syns på bilderna att Hollie blivit en stor tjej. Tagit värsta klivet ju!! Själv vill jag stoppa tiden hela tiden med min lilla tös, samtidigt som jag älskar att se alla hennes nya faser och steg, men det där med att kunna spola fram och tillbaka tiden vore inte fel!! Gott nytt år på dig <3