SÖNDAGSLISTAN.

 

 
 

Nu har vi äntligen spikat vår resa till Sri lanka, så himla härligt! Den 13 mars åker vi dit i lite drygt 3 veckor.
Ser så mycket fram emot att få åka dit igen, de oslagbara stränderna, teodlingarna i Nuwara Eliya, den galet goda maten och alla dess marknader där man kan fynda både de ena och det andra! Jag längtar så mycket just nu!

 

Vad vore väl söndagslistan utan lite julklappstips såhär i juletider.
De här fina fotade jag för Edblad för några veckor sen. En perfekt julklapp enligt mig. Den här dragonvinägern är grym och de här virkade små handdukarna som är handgjorda i Nepal har jag ett helt gäng av som jag tänker duka med till julafton.

 
 

Jag fortsätter drömma mig till sommaren, dagarna tar slut såfort såhär på vintern när de är så mörkt och jag längtar efter varma kvällar ute i vår trädgård med våra vänner. Nästa sommar ska jag ha trädgårdsfest minst en gång i veckan, stående lördagshäng med mat, ostar, vin och massor med kvällssol!

 

De här himla fina bilderna från Mattias Vurals lägenhet från Residence snurrar runt överallt just nu i sociala medier, och jag kan inte annat än att hålla med om att den är magisk. Inspiration till tusen. Se mer bilder här!

 

Såhär såg vårt sovrum ut för exakt ett år sen, ett knippe eucalyptus sådär över sängen piggar ju upp vilket sovrum som helst. Tänk att man aldrig tröttnar på eucalyptus. Drömmen vore ju att kunna ha hela trädgården fullt, nån som vet om man kan odla de i Sverige?

 

Idag har jag redigerat en hel hög med fina bilder jag fotade tillsammans med Jasmina i somras här hemma vid vårt utekök. De kommer i tryck lagom till nästa sommar och den här bilden får mig verkligen att längta till sommaren.

 

Som tidigare nämt, och som jag säkert nämt 1 miljon gånger och lär nämna minst lika många gånger till. Jag fullkomligt älskar Edblads keramik. Ni hittar hela serien här!
Jag har börjat samla på mig en hel del därifrån som ni säkert förstår, och dessutom kommer de massa nytt och fint i den här serien till våren!
Älskar älskar älskar!

1 kommentar
Linda

Underbart sovrum ! Va har ni för färg på väggarna?