SÖNDAGSLISTAN.

Efter att Ivarskåpen från Ikea fått lite färg och flytta ner till matsalen så har vi en stor tom vägg i sovrummet, känns ganska befriande på något vis. Jag tror jag skippar att släpa upp någon tung möbel hit utan bara sätter upp några kroklistar och massor med tavlor. Det tror jag kommer bli superfint!

Trillade över den här bilden i mobilen, det är från vår trädgårdsfest vi hade precis när vi flyttat in i huset, så himla lyckad fest och nästa sommar vill jag ha en precis lika härlig fest med alla våra vänner!

Imorgon fyller min vackra mormor år, de firades idag med stans bästa smörgåstårta. Jag proppade i mig 3 bitar och rullade ifrån kalaset.
Det här är min favoritbild, av alla bilder jag någonsin tagit.
Den måste få komma upp på väggen!

Artilleriet har fixat julstämning delux och jag älskar alla små vimplar, julgransprydnader och bjällror.
Vårt hem är överlag ganska avskalat och därför älskar jag en stor julgran fullproppad med kulor i alla dess färger och former, vimplar kors och tvärs och gärna lite för mycket av de fina.
Lite de som gör att julen är så härlig tycker jag!

I helgen har Hollies lekrum fått sig en omgång, jag har tokrensat bland alla leksaker, städat bort varenda pryl som hon inte leker med för helt plötsligt börjar hon leka på ett annat sätt då, med de lilla, som egentligen alltid funnits där men som legat begravt under en miljon andra prylar.
Bästa tricket om ni frågar mig!

Jag har ju den stora äran att få fota Edblads härliga saker och de händer lite allt för ofta att jag där och då kärar ner mig i något fint. Som den här handduken. Den ska få följa med mig och resten av familjen till Sri lanka. Helt underbar!

En liten bit av julen i varje rum, en stjärna, en krans eller något annat som hör julen därtill, de tycker jag känns viktigt.
Men svårt är det när man bor så stort som vi gör. I lägenheten hängde vi upp en stjärna i fönstret och några ljus sen var stämningen på topp, nu behövs de betydligt mer.
I helgen har jag pysslat delux, gjort en egen ljuskrona, en gigantisk krans, många små kransar och lite annat. Fler Bilder kommer i veckan.

2 kommentarer
Jessika

Hej Anna!
Vilken härlig blogg du har. Massor med inspiration!

Jag har en fråga till dig, jag har funderat på att printa ut mina bilder och göra "affischer", "tavlor" av dem, men har ingen aning var man ska göra det. Såg att du också brukar göra så, kan du tipsa ett företag?

Ha det bäst! Kramar

Svar: Hej! Tack fina!
Jag printar mina bilder hos crimson😘 kram
Anna Kubel

Isa

Så fina bilder! Vilken färg fick Ivarskåpen? :)
Kram