INSTA PARADISE.

@annakubel
 
Jisses vad kul det är att ni är så många som följer mig lite här och var men framförallt på instagram! Mitt flöde är just nu som ni förstår fullproppat med palmblad, stränder och mängder av semesterpics, in och följ vettja!
 
Idag är vi tillbaka på hotellet och slappar i solen, dricker smoothies och äter god mat. Vi ska ut och springa i värmen också innan lunch, lär bli svettigt men så skönt!
Hoppas ni får en fin dag där hemma och tusen tack för alla som följer, gillar och delar, det gör mig så glad! Puss
1 kommentar

TULUM.


Idag tog vi en bil till Tulum, en resa på ca 45 min. Först blev det ett snabbt stopp vid några Maya tempel, riktigt häftigt och promenera runt bland dessa gamla ruiner men badsugen blev för stort så vi var snabba där i från. Vi tillbringade sen större delen av dagen på paradise beach som precis som namnet var magiskt fin. Stranden var sådär orörd och fin och dessutom betydligt mindre vågor än här vid Playa Del Carmen och framförallt mycket mindre folk. Medan killarna drog ut och snorklade stannade mamma, jag och Hollie vid stranden och drack mangosmoothies och njöt av solen.
Nu är vi tillbaka på hotellet och ska snart göra oss klara för middag inne i Playa Del Carmen. 
2 kommentarer

GODMORGON.

Godmorgon! Idag har vi packat den stora strandväskan och ska ta en tripp till Tulum för massa sol och bad. Har hört så mycket om Tulum så jag är så pepp på att åka dit, det sägs att det ska vara en av världens vackraste stränder där och det betvivlar jag inte en sekund! 
Lovar en bildbomb när vi är hemma. 
Puss på er!


1 kommentar