MATTAN.

 

 

Vårt varsagsrum består för tillfälligt nästan bara av en stor matta just nu då vi fortfarande väntar på nya soffan.
Den här mattan klickade jag hem för inte så länge sen och den är verkligen så fin och mjuk. Hollie älskar att sitta på mattan och läsa sina böcker på morgonen. Många av den här typen av matta har ju förmågan att ludda så man blir galen men inte den här, inte ett enda ludd har den gett i från sig vilket jag tackar oerhört för.
Mattan kommer från Ellos och ni hittar den här!

3 kommentarer

DE BÄSTA.

Igår hade vi en helt fantastiskt dag och kväll tillsammans med våra fina vänner. Vi busade i trädgården, grillade galet god mat, åkte till klipporna och kvällsbadade och spelade spel till sent på natten (Peder vann inte).
Nu packar vi strandväskorna hela högen och åker ut till Marholmen för massa bad och sol. Sommar när den är som bäst, i sällskap med dom bästa!

5 kommentarer

KVÄLLSDOPP.

Jag pausar semestern en liten stund och jobbar tre dagar, jisses vad fort man vänjer sig med ledigheten och det känns om jag ska vara ärlig riktigt motigt att jobba lite i det här härliga vädret!
Igår när jag kom hem efter massa jobb gick vi ner till bryggan, plockade massa hallon och tog ett kvällsdopp i det varma vattnet. Sjön precis nedanför oss blir alltid jättevarm och igår visade termometern 26 grader!
Nu jobbar jag några timmar innan jag beger mig hemåt igen och förhoppningsvis kommer vår nya soffa idag, som börjar bli riktigt efterlängtad vid det här laget!

0 kommentarer