TRÄBÄNK.


Jag får så många frågor kring den här fina bänken i trä. Faktum är att jag har 3 stycken, någon står i farstun, en annan ute i trädgården och en tredje står i vardagsrummet.
Väldigt väldigt fin bänk om ni frågar mig.
Bänken är från Ellos och ni hittar den här!
 
Just nu blommar min trädgård full av pioner, jag blir lite sådär löjligt lycklig varje gång jag går förbi pionbuskarna och inte allt för sällan plockar jag med mig några in. 


3 kommentarer

PANKAKOR.


Godmorgon!
För inte allt för länge sen bjöd min vän Jasmina mig och Hollie på american pancakes och sen dess har jag suktar efter de här.
Farligt gott!
 
Idag är vi lediga jag och Hollie, vi ska pyssla i växthuset och kanske åka och bada. Snart kommer mamma upp och gör oss sällskap.
Hoppas ni får en bra dag!
Mat
4 kommentarer

FINASTE AV ALLT.


Utanför vår tomt på andra sidan grusvägen är de som vackrast vid den här tiden, precis när solen håller på att gå ner och det blåser sådär varma vindar över ängarna. Hollie berättar för mig att det kanske bor troll i gräset så vi står och lyssnar och smyger för att se om vi hittar några.
 
Ibland sköljer all den här kärleken över en, jag älskar ihjäl min lilla tjej. Så otroligt tacksam för att jag har fått en Hollie. 
Hon är den bästa människan jag vet, slår allt fint här i världen.
Älskade unge dig älskar jag mest av allt!


5 kommentarer