JUKLAPPAR TILL DE SMÅ.

 

 

Om bara några veckor är det julafton, en högtid jag verkligen älskar och gör ännu mer nu sedan vi flyttade till hus, de känns så magiskt att få klä granen tillsammans här hemma, tända en brasa och fira jul tillsammans i vårt hus!
Julklappar då... en ständig jakt! Jag har listat mina bästa julklappstips till de små här nedanför. Hoppas ni hittar något ni gillar.

 

Mockasiner
Minimocks finns i mängder av färger och storlekar och Hollie har ett helt gäng. Ett par hade hon utomhus i somras när hon ofta sprang ut och in. Annars har hon dom som tofflor, hemma eller på förskolan.
Inte nog med att de är handgjorda av naturgarvat läder de är galet söta också.
Hollies första mockasiner fick hon när hon var 1 mån, dom står fint på en hylla i hennes rum, så söta så man dör en smula.
Ni hittar dessa här.

 

Träklossar
De här klossarna är favoriter här hemma, på varje kloss står en bokstav och siffra, perfekta till att bygga torn, lära sig abc eller räkna.
Inte nog med att klossarna är fina, de kommer i en superfin linnepåse.
Träklossarna hittar ni här.

 

Mjuka kompisar
Simply made kom jag i kontakt med för något år sedan och jag älskar alla deras mjukisdjur, handgjorda och alla har en egen liten berättelse med sig. Hollie har två harar och den här fina katten därifrån. En unik mjuk kompis med en fin historia med sig, väldigt fint om ni frågar mig.

 

Pläd från Garbo&friends
Den här ullpläden från Garbo&friends är inte bara fin utan värmer superbra.
De mesta från Garbo&friends är ju himla fint och den här pläden är en personlig favorit.

 

Träbilar
Pinchtoys säljer de här små fina trädjuren på hjul, Hollie har ett gäng som hon kör med på sin tågbana från Brio. Superfina och kommer även dessa i en fin liten påse, superfint att ge bort!

5 kommentarer
Anonym

Wow!' Så fint, tack för bästa tipsen!

Ingrid Wenell

Underbara allihop! Tack för tipsen. Blir perfekt att ge Olivia då hon kommer växa i att kunna leka med det senare! Vilken storlek tar man på mockasinerna till en 1-2 månads bebis? <3

Svar: Ja åh hon måste ha ett par mockasiner! Hollie hade de minsta, dom kunde hon ha ett bra tag, dom är så söta så man smäller av! Betydligt gulligare än Hollies 23:or🙈😂
Anna Kubel

Erica

Ljuvliga tips😍 👍 Vad kommer Hollie få av tomten i år?😋

Ingrid

Då blir det nog till att köpa det. Plus massa annat! Jag som aaaaldrig skulle skämma bort min unge ;) haha!

Gäller bara att välja vilka som är sötast... kanske de prickiga! :)

Olivia

Så himla fint du har hemma! Är på jakt efter sådana kistor/resväskor som dina julklappstips ligger i.. var kan man hitta sådana?:)