NOVEMBER MOOD.

Bilder via tumblr, pinterest
 
Jag har fastnat totalt vad gäller vår matsal, vi har målat en mörkare grå kulör och tagit bort pärlsponten, där tog de stopp.
Vet varken ut eller in just nu och har därför stängt dörren där i två veckor i hopp om att snart komma på briljanta ideér. Jag drömmer om ett stort bord (vilket vi redan har) där många kan sitta och äta, en mysig liten hörna framför braskaminen och kanske ett högt skåp.
Ibland får vissa saker ta lite tid helt enkelt.
 
Hyllor av trä är så fint, gärna mörkt trä som på bilden ovan. Faktum är att vi har fullt med vackra gamla brädor i vår vinkällare. Jag är sugen på att bygga liknande av de till vårt kök sen framöver. Den som spar han har!
 
En grön kappa vill jag ha i vinter, varit på jakt ett tag men inte hittat den perfekta. Jakten får därför fortsätta ett tag till.
 
Kransar är ju så vackert och precis som jag gjorde förra julen så tänker jag fylla hela huset med diverse kransar, jag ska göra en gigantisk och hänga över matsalsbordet till julafton.
 
Jag går just nu i tapettankar. Är sugen på en tapet i hallen och en uppe i Hollies rum. Kan inte riktigt få nog av William Morris tapeterna och trots att de mönstret syns mest överallt så tycker jag de är så vackert. Här om dagen fick jag hem en massa provrullar så just nu är beslutsångesten ett faktum.
 
En annan sak som etsat sig fast i mitt huvud är dessa kalkade väggar, där halva väggen är målad i en annan kulör. Jag är så sugen på att göra så i matsalen på de stora höga väggarna utan fönster. Så himla fint!
 
Träningen går bättre, äntligen har jag kommit in i en bra träningsrutin igen. Jag inser dock att jag behöver nya träningsskor, mina är helt slut. Dessa från Nike är galet snygga.
 
På vintern slutar jag nästan helt med kaffe och dricker te istället. Favoriten- Earl grey med några kardemumma frön i och en skvätt mjölk.
Eller varför inte testa de här smarriga kardemumma tet.
 
 
 
0 kommentarer