SNÖ.

Hollie och jag är ensamna några dagar när Johan är i Sundsvall och tränar och då gör vi de vi nästan alltid gör när vi är själva, vi hänger hos mina föräldrar. Älskar att vara nere hos dom, och ingen kunde vara gladare än Hollie!

Imorse vaknade jag bredvid en snorig tjej som hostat hela natten så vi har tillbringat nästan hela dagen i soffan. Utanför fönstret är de galet mycket snö just nu och mer lär de bli. Nu börjar de eviga skottandet och med tanke på att de spås bli den kallaste vintern på över 30 år så lär vi få skotta mest hela tiden.
Nu ska Hollie och jag ta ett bad tillsammans innan vi ska laga sötpotatis falafel, hur smarrigt?

Ps. De här fina vaserna kommer från Cooee Design

15 kommentarer
Sheila

Va fint ni har det! Härligt med egentid! KRAM

liamochmelvin.blogg.se

Vilka härliga bilder du visar oss :)

Carolin

Va fina bilder :)

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Vaserna var verkligen super fina! :)

Emma

Sötpotatisfalafel lät jättegott, kan man få receptet?

Erica

Underbara bilder😍 Kör ni på storlek 92 el 98 i de här plaggen?🙄 fick lite beslutsångest ang val av storlek och våra är nog typ jämnstora😋

Svar: 92 i dessa! 😘😘
Anna Kubel

Amelia

Åh vad mysiga bilder!

Anonym

Så vackra bilder!!

Filippa

Åh, vart är Hollies fina outfit ifrån?

Emelie

Men åh, Hollies kläder! Vart kommer dem ifrån?

LindaViola - mamma till två!

Krya på er! Ja, kallt verkar det bli minst sagt, men vi är också sjuka så har inte kommit ut i kylan ännu. Får se om vi vågar oss ut en sväng senare idag :)

Selena

Va fina bilder. Varifrån är Hollies kläder?

Sandra

Snälla snälla Anna, vill du svara hur du behandlat ert bord? För det här är mycket mer grått än det du hade innan? Skulle bli så tacksam för svar! Kramar

Svar: Det här är helt obehandlat! Det är underredet till en gammal sädesmangel vi hittade nere i vår vinkällare när vi flyttade in i huset!
De andra lite ljusare bordet betsade vi med en gråbets! :)
Anna Kubel

Johanna

Dina bilder och alltid lika underbara inspiration <3 Det smittar :D Nu ska jag också ta tag och måla Ingefärakrukor, yey! Men vet du vad du använt för ljusgrå färg på den som syns i fönstret? Tror du innan sagt att du inte gör det. Men den är så vansinnigt snygg, så nu när jag tänkte komma till skott så måste jag ju ändå fråga (fingers crosses ;) - Eller om du har målat något annat med den färgen också så kanske jag kan göra lite eget detektivarbete i din blogg/IG och se om jag hittar nån färgkod hihi ;) Bästa. Johanna.

Svar: Hej! Tack snälla :) vad glad jag blir!
Är inte helt hundra men tror jag de är "industri" från Beckers! Om inte annat så är den snarlik :) lycka till😘
Anna Kubel

Sandra

Såklart det är så, typiskt! Vilken lyx att ni kan fynda så fina brädor i ert egna hem 😜😊