SÖNDAGSLISTAN.

Den här lilla fantastiska människan som förgyller våra dagar, alltid så vänlig och snäll. Kan inte förstå att hon är så stor nu, går på toaletten själv, pratar obehindrat, och den ständiga frågan är just nu, varför?
Varför gör du så mamma? Varför måste jag ha jacka? Varför åker vi bil? Varför ska man sova?
Frågorna haglar och att ge ett bra svar på allt är svårare än man tror. Älskade unge!

Vi spenderade fars-dag i en tävlingshall medan Johan tävlade i Crossfit, vi hejade och hejade. Johan var så grym och jag tror Hollie och jag var stoltast i världen! Som vi älskar den här killen!

Som jag skrev tidigare så har jag fått en mängd tapetprover inför ett roligt samarbete, beslutsångest delux! Några favoriter ser ni här ovan! Tur vi har så många olika rum här hemma så de alltid finns lite plats för att förnya!

Det här är bara några veckor sen? Tack vare de galet somriga vädret i september så kändes de som att vintern kom över en natt!
Brunbrända små ungar med gräsgröna fötter kan ju vara de bästa som finns. En stor del av mig längtar redan till nästa sommar!

Jag har förälskat mig i Ellos fina barnkläder, riktigt bra priser och bra kvalité! Här är mina favoriter!

Det är ju fars dag idag, något vi egentligen inte riktigt firar. Oavsett dag på året så har jag den bästa pappan man kan önska sig, min pappa kan allt och hjälper mig alltid med allt, oavsett vad det är. Ibland undrar jag hur jag hade klarat mig utan honom.
Tack bästa pappa för att du är min pappa!

0 kommentarer