SÖNDAGSLISTAN.

Hej lilla Bosse, önskar så att han var såhär liten och fluffig fortfarande. Har nästan glömt hur pytte han var när han flyttade hem till oss. Hollie var så lycklig när jag kom hem med Bosse och sedan dess hänger dom två mest hela tiden. Bosse sover alltid med Hollie och kan nog vara en av de snällaste katterna jag träffat.

Jag ser fram emot att kunna gå ut i vår trädgård och plocka blommor igen, den lyxen är oslagbar. Tills dess så springer jag till blomsteraffären och köper på mig snittblommor i väntan på våren och sommaren.

Har ni varit och ätit på Usine i Stockholm? Om inte så tycker jag ni ska göra det, supersmarrigt och så snyggt så man nästan vill flytta dit.

En annan sak jag saknar oerhört är vår plats på baksidan vid vårt utekök, där spenderar vi så mycket tid på somrarna i kvällssolen och de blir som ett helt rum försvinner nu när vintern är här.

Julklappstipset som toppar allt är den här myspölen från Ng baby, vi har haft så mycket nytta av den och Hollie (och vi) fullkomligt älskar den! Perfekt både till små bebisar och lite större barn!

Just nu längtar jag såå mycket tills vi sitter här i Marrakech, om lite mer än 3 veckor åker jag och Johan dit i 5 dagar och jag är redan helt förälskad i alla platser vi kommer besöka, ser så mycket fram emot att få strosa runt på marknaderna, sitta på vår takterrass och dricka te om kvällarna och shoppa loss bland härliga prylar!

2 kommentarer
TANJA

Så skønt et indlæg. Utrolig inspireret <3

Madelene

Vet du hur stor myspöl ni har?
Ska beställa en i julklapp finns 1 meter och 1,2 .
Din ser lagom stor ut :)
Tack

Svar: Hej! Vi har den största :)
Anna Kubel