SÖNDAGSLISTAN.

Vet att jag skrivit om den här goda äppelmusten förut men vissa saker tåls att älta, om ni någon gång ser en flaska äppelmust från roslagens musteri, köp!
Dom är så vansinnigt goda. Min favorit är de med grön etikett som är en must på Aroma äpplen, lite sur vilket jag älskar.

I torsdags var jag och åt en 7 rätters avsmakningsmeny på The flying Elk i gaml stan, gudomligt gott och jag tror jag åt en av mina godaste rätter någonsin, en pilgrimsmussla med diverse tillbehör.
Dit ska jag åka och äta väldigt snart igen.

Så tacksam att jag har två härliga resor att se fram emot just nu. Marrakech och Sri Lanka, jag längtar efter kritvita stränder och värme och massvis med mys med min familj och mina föräldrar.

Och när vi ändå pratar värme så vill jag passa på att tillägga att jag saknar den här tiden oerhört, jag vill va sådär brun och sommarfräsch igen. Den här sommaren var verkligen magisk, vi badade varje dag i flera veckor.

Fortsätter tipsa om julklappar, jag gillar ju de hemmagjorda julklapparna bäst och oftast är de dom sakerna Hollie leker allra mest med. En stor kartong har blivit Hollies båt här hemma och de här fina dockhuset som Jasminas pappa har gjort är Hollies stora favorit. Med lite färg och tapetprover går de dessutom att piffa till vilket dockhus som helst och de blir superfint!

Det här är en pressbild för Ikea livet hemma och den har legat i min inspomapp så länge, jag älskar de kalkade väggarna och fortfarande är jag så attans sugen att prova jotuns nya kalkfärg. Dock så lär Johan tro jag är knäpp på riktigt om jag målar om vårt sovrum igen.
Nästa renovering är ju köket, men sen kanske!!

1 kommentar
Hanna

Blev sjukt intresserad av kalkfärgen! På bilden ser det ju ut som en betongvägg typ när den skiftar lite i nyanser, såå fint. Alltså vet inte riktigt vad min fråga är men hur funkar den (om du vet)? Är det svårt att göra själv? kraaaam