MITT OKTOBER.

Börjar bli lite tradigt att höra att jag varje gång jag summerar månaden skriver: det har gått såå fort! Men i vanlig ordning så har även oktober susat förbi i en väldig fart.
Nu är det mörkt klockan 17 och de känns som dagen tar slut redan där och då.
Oktober har inneburit massa roligt jobb, jag har börjat jobba lite åt Edblad vilket är galet roligt, efter årskiftet ska jag lägga mer krut där vilket känns super.
Jag har haft en inredningsinspo owerload och målat om Hollies lekrum, hela matsalen, beställt nya möbler, mattor, planerat köksrenoveringen och massa annat kul. Det är lite som att när hösten och mörkret kommer vill jag fixa fint hemma, kanske för att man helt plötsligt är inomhus större delen av tiden.
Vi har bokat en resa till Marrakech i December, spikat Sri Lanka som vinterns resmål, köpt ny bil, och jag har kommit av mig helt när de gäller träningen. Men kanske måste inse att man inte kan va grym på allt precis hela tiden och inte samtidigt.

November ser jag fram emot, pyssla här hemma, få klart mina små projekt och komma tillbaka till träningen.
November känns lite som en transportsträcka fram till December men jag har lovat mig själv att försöka stanna upp och njuta lite också!
Massa roliga fotouppdrag på gång har jag också, och jag antar att de är de som gör att jag bara tutar och kör, att de är så attans roligt!

2 kommentarer

SÖNDAGSLISTAN.

 

 

Hej solen! Så himla efterlängtad. Hela huset har fyllts av ljus och vi har tillbringat massa tid ute i solen i helgen. Det här ljuset vill jag ha mer av!

 

Stortårna är bönor och de andra små ärtor berättar Hollie. Så gulligt att jag dör en smula. Hollie är en sån fantastisk liten tjej och jag önskar jag kunde få tillbringa varenda sekund med henne.

 

Vår matsal har fått sig en ny kulör, mörkgrå blev det och jag är mer än nöjd. Nu ska den fyllas med hyllor, nån härlig soffa och fina mattor.
Jag gick även och förälskad mig i jotuns nya kalkfärg i färgbutiken i helgen, kulörerna är magiska och nu vill jag måla om varenda rum!

 

I sovrummet hänger min nya kjol och väntar på lite värme. Jag längtar så in i bomben tills vi åker till Marrakech om några veckor... Och Sri lanka i mars!

 

Helgens bukett fick bestå av lite prydnadskål, så fint och så enkelt.

 

Tittar tillbaka på bilder från Mexico, tänk att de är så fantastiskt att resa. Det toppar allt, varenda liten grej. Resa är det som gör mig som allra lyckligast!

4 kommentarer

ELLOS.

Bänk- HÄR / Ost knivar- HÄR / Blockljus- HÄR/ Sneakers i skinn- HÄR / Doftljus- HÄR / Lampa- HÄR / Kuddfodral- HÄR / Överkast+kuddfodral - HÄR

Här ser ni mina favorit från Ellos som bor hemma hos oss. De här doftljusen från Himla är ett MÅSTE om ni gillar doftljus. Jag älskar att tända ljus såhär på hösten och vintern och har ett helt gäng av de här doftljusen i huset.
Den här lampan i mässing klickade jag hem för ett tag sedan och den ska få ta plats nere i vår matsal så snart den är färdig.
 
Just nu får ni 25% på er beställning (obs gäller fram till midnatt)
Använd koden: 345444
Klicka här för att komma till Ellos!
 
Inlägget publiceras i samarbete med Ellos
 
1 kommentar