SOMETHING PINK.

Skriv inläggstext 

Det här gamla skåpet har vi tidigare haft som två delar, men nu när vi snart har en ny liten människa i familjen så insåg vi att även denna lilla förtjänar en garderob. Så vi satte ihop de två möblerna och sen målade jag om dom från grå till rosa.

Någonstans i all gråskala ville jag ha färg, och jag är så nöjd!
Den här rosa färgen gör sig såå fin mot Hollies gröna väggar och en stor rosa färgklick där uppe var precis exakt de som behövdes!

1 kommentar

SÖNDAGSLISTAN.

Skriv inläggstext 

Den här lilla lilla bebisen har fyllt 3 år, jätteknäppt. Nu är hon så stor och snart storasyster vilket känns ännu knäppare.

Hela helgen har de firats för fullt och Hollie har varit såå glad, hon kom med den briljanta idéen att han kunde ju faktiskt fylla år nästa helg också... hon är inte dum hon,
min kloka fina lilla tjej!

I veckan har jag fotat massa härligt för Edblad, bl.a. deras smarriga matcha te, någon som provat en matcha latte?

Kvällsolen hörrni!!

Så underbart att solen skiner till strax före 8 numera, vi spenderar så mycket tid ute nu om kvällarna när det är ljust. Allra helst i växthuset där de redan börjat komma upp små små gröna blad ur jorden!

Något som är väldigt gott som jag ofta rör ihop nu på kvällarna är lite lokal mjölk från Billinge gård som köps på glasflaska på Ica butiken här vid oss, sådär fet och god.

Den värmer jag i en kastrull med kardemumma i, barnsligt gott!!

Trillade över en bild på mig och Emily från i somras, oj vad jag längtar tills de är dags att packa ihop barn och lite picknick och dra till stranden! 1 kommentar

KALAS.

Idag blev de kalas för hela slanten, Hollie har längtat så mycket efter sitt kalas och fick de allra finaste presenterna!!

Nu ligger vi proppmätta i sängen med en sovande Hollie mellan oss, att ha 3 års kalas tar på krafterna vill jag lova!

1 kommentar