GREEN LEAF.

Godmorgon! 

På mornarna lyser solen rakt in i vårt sovrum och jag älskar att vakna till de ljuset. 
Familjen är äntligen samlad, Johan har varit i Norge på några dagars jobb och som alltid när någon av oss är iväg på jobb eller annat så känns det så himla skönt att vara samlade igen.
Johan fick komma hem till en ny sovrumsfärg... igen! De här rummet är riktigt knepigt när de gäller färg ska ni veta, de är ganska mörkt större delen av dagen och med snedtak.
Den beiga färgen vi hade innan blev för beige, de behövdes någon kontrast här inne bland de andra som var ganska beiget i sig. 
Jag älskar färgen vi hade i sovrummet förut men när vi bytte rum med Hollie så fick ju hon även överta den fina gröna väggfärgen. På jakt efter en fin grön färg trillade jag över Jotuns kalkfärg "green leaf", och den är verkligen grön och ingen kunde vara nöjdare än jag just nu, jag älskar den och som tur är Johan också.
Nu på förmiddagen står kök och plantering på agendan, bänkskivorna ska måttas upp och de gamla rivas ut.
Rabarbern ska ner i jorden och alla fina pionbuskar jag köpte igår.

Ikväll blir de brasa nere hos mamma och pappa. Trevlig Valborg på er!

5 kommentarer

INTERVJU MED MIG HOS PRINTLER.

Mina fantastiska vänner på Printler som jag samarbetat med på olika sätt under de senaste halvåret har gjort en intervju med mig. Så vill ni lära känna mig lite bättre kan ni kika in här!
 
Jag har dessutom samlat ihop alla mina favoritprints i en kategori och det bästa av allt är att ni får 20% på er order fram till måndag med rabattkoden "annakubel"
Klicka här för att komma till Printler!
 
Hoppas ni får en fin lördag, själv ska vi åka och köpa blommor och rabarber! :)
1 kommentar

SOMETHING PINK.

Skriv inläggstext 

Det här gamla skåpet har vi tidigare haft som två delar, men nu när vi snart har en ny liten människa i familjen så insåg vi att även denna lilla förtjänar en garderob. Så vi satte ihop de två möblerna och sen målade jag om dom från grå till rosa.

Någonstans i all gråskala ville jag ha färg, och jag är så nöjd!
Den här rosa färgen gör sig såå fin mot Hollies gröna väggar och en stor rosa färgklick där uppe var precis exakt de som behövdes!

5 kommentarer