MITT APRIL.

I april har jag haft så mycket energi, känns lite som att jag behövt ta igen de veckorna när jag mest låg på soffan och sov och kräktes om vartannat. Inspirationen har flödat och jag har fixat och donat en massa här hemma. Växthuset är preppat och klart och de mesta sitter i jorden, köket håller på att renoveras och jag har målat om i vårt sovrum till den allra finaste gröna färgen.

Vi har också börjat inse att de faktiskt snart kommer en liten bebis till familjen, trots att det är 12-13 veckor kvar så lär tiden rusa iväg nu och snart är bebisen snart här. Hur laddar upp inför barn nummer två? Inte alls på samma sätt som barn nummer ett. Vi vet ju vad vi har att vänta men försöker påminna oss själv att bi troligtvis inte lär få en Hollie som sovit hela nätter i egen säng från att hon var 3 veckor.
På tal om säng så fick jag hem världens sötaste vagga här om dagen. Annars är ju de mesta redan klart och trots att jag inte alls trivs med att vara gravid så känns de rätt skönt att de är ett tag kvar.

Maj då, jag hoppas så innerligt att våren och värmen verkligen kommer fram. Jag ser fram emot att få färdigt vårt kök och jag ser ännu mer fram emot att kunna sitta ute och äta. För förra året i maj åt vi vår första dock väldigt tidiga middag ute på vår baksida.


Hoppas ni får ett fantastiskt maj!

1 kommentar
Frida

Dina bilder är magiska!!