SMALL THINGS.

 
Det finns ju så galet mycket fint till de små, jag upplever nästan utbudet ännu bättre nu än när jag var gravid med Hollie, eller så vet man mer vad man vill ha. Jag trodde dessutom att jag inte skulle ha något sug alls efter att köpa små bebisprylar men så fel jag hade.
 
Skillnaden på att vara gravid andra gången jämförelse med första är att jag är totalt ointresserad av graviditeten, alla dessa appar ekar tomt i mobilen och jag har knappt koll på vilken vecka jag är i utan ser bara resultatet, bebisen!
Resten intresserar mig inte alls och ibland glömmer jag nästan bort att jag är gravid.
 
Magen kom fortfarande den här gången, poff sa det i vecka 15 och nu 10 veckor senare går de absolut inte att missa att jag är gravid.
Jag känner bebisen mycket tydligare den här gången, kan bero på att min moderkaka är placerad på ett annat ställe.
Längtan är om möjligt nästan mer den här gången, man vet ju vad man får på något vis även om de är svårt att greppa att jag ska kunna tycka om någon lika mycket som jag tycker om Hollie.
 
Här ovan ser ni några bebisfavoriter.
 
Body från MarMar Copenhagen- deras kläder är oslagbara om ni frågar mig. Köper nästan alla basplagg till Hollie därifrån och varenda plagg har hållt så bra, Hollie hade 1 liknande body som denna som hon kunde ha i 1 år. Kvalitén är grym!
 
Mockasiner från minimocks- Hollie fick sina första när hon föddes så självklart ska bebisen också få sig ett par, så söta och roligt att spara sen tycker jag.
Till hollie har vi en mängd av dessa älsklingsmockasiner som är perfekta för små fötter att springa runt i.
Vissa har hon ute på somrarna eller när vi reser, och när hon lärde sig gå gav dom ett bra grepp istället för hala små strumpor.
Även den fina napphållaren kommer därifrån.
 
Bitring från Garbo&friends- deras sortiment är som bekant ljuvligt och den här lilla bitleksaken lika så. 
 
Babyfilt från konges sløjd- Såna här små filtar använde jag konstant till Hollie när hon var bebis. Den här säljs i 3 pack och är i 100% ekologisk bomull och blir bara mjukare ju mer de tvättas.
3 kommentarer
NORRSKEN EMMA

så mycket fiint =)

ha en bra dag
kram

EVELINA

Jättefina saker! Vad roligt att du väntar nummer två och roligt också att läsa hur du upplever den här andra graviditeten. Kan tänka mig att de där apparna inte intresserar den här gången, första graviditeten var de ju ett sätt att på något sätt göra det verkligt för en själv, man hade ju inget annat att gå på, men andra gången har man ju det - man vet ju vad man ger sig in på och så har man ju nummer ett där hemma dessutom som distraherar en - en distraktion som man inte hade första graviditeten :D

Tove

SÅ fint! Är det deras muslinfiltar? Ser så härliga ut! Håller med om att graviditet nr 2 inte är lika intressant när det gäller att hålla koll på utveckling, hur stor bebisen är i magen osv, man längtar mest tills man får träffa henne!