SÖNDAGSLISTAN.

Ja nu är de ju tisdag idag men den här påsken och min rackarns förkylning har gjort mig lite snurrig, här kommer iallafall en tisdagslista med sånt som snurrar i mitt huvud just nu!


Om jag har någon cravings denna graviditet så är det isåfall de här ljuvliga tvättmedlen från Washologi, doftar ljuvligt och är dessutom skonsamma, en vinnande kombo om ni frågar mig!


När vi ändå pratar cravings... smörgåstårta!!

Just nu letar jag tillfällen då jag kan få bjuda på smörgåstårta, mest för att få äta själv förvisso. Kan bli så att Hollies kalas faller offer för mitt ha begär efter smörgåstårta, Johan däremot tycker de har begravningsvibbar och tycker nog mest jag är knäpp!
Så vem vill äta smörgåstårta med mig??

En liten tjuvkik på vårt kök, som än sålänge ser nästan precis ut som innan dock med en ny grön kulör men snart så, de blev carrara marmor efter lite velande kring materialval, jag tror vi tänkt rätt med en ljus skiva i köket då vi inte har många meter i takhöjd att skryta med.

En positiv sak som händer med mig när jag är gravid är att jag under dom här veckorna har så mycket energi och vill fixa och trixa lite överallt.

Som tur är har jag denna graviditet en mindre gård att gå loss på och växthuset har nog aldrig varit såhär väl förberett inför sommaren och alla fröna sitter redan i den egenkomposterade jorden!
Fläderbuskar är nedgrävda och nu väntar vi bara på värmen.
Idag slog de mig att vårt växthus som ser väldigt mycket ut som på bilden ovan snart behövs målas om, och då tror jag faktiskt att de ska få bli grått.
På tal om energi så har vi den här påsken hunnit med två middagar, tapetserat sovrummet, platsbyggt förvaring i farstun, och planterat om varenda blomma vi äger.
Det är lite som att jag nu vill ta igen dom där veckorna i vintras när jag mest låg i soffan och gjorde absolut ingenting.

Min absoluta lilla favorittjej fyller 3 år på fredag, jag har varit mamma i 3 år och ska jag vara ärlig minns jag knappt hur livet var innan den här tjejen kom till världen.

Och det knäppaste av allt är att jag snart ska få en till sån här minimänniska och förmodligen känns de lika självklart om 3 år.
Livet hörni, tänk så mycket kärlek!

5 kommentarer
Anonym

Apropå år kan jag inte fatta att det var flera år sedan jag följde dig sist?! Har ingen aning varför jag slutade följa, speciellt när din blogg är såhär fantastisk. Extremt kul att se din utveckling alltså! Heja!

Svar: Vad roligt, tack snälla❤️
Anna Kubel

Heléna

Jag skulle gärna äta smörgåstårta med dig, det är grymt gott! Begravning? Nja, det är nog din man som är knasig 😀

Svar: Håller med☺️😘
Anna Kubel

Maria

Åh, jag äter också gärna smörgåstårta med dig - ÄLSKAR smörgåstårta!! Jag förknippar smörgåstårta med firande, inte begravning.... :)

Madelene.D

Jag är väldigt intresserad av att veta mer om eran nya kök och färgen på era köksluckor, vad heter den?

Vi bor nu i en lgh där alla väggar är vita, även kökets luckor. Köpt hus och får nyckeln om cirka 1 månad. Intresserad av att våga lite mer nu när vi äger något eget. Färg...

Madeleine

Hej anna! Visade min sambo din blogg och han fullkomligt älskar den! Haha tack för det, nu kommer jag få igenom alla mina val till huset 😆😆 vad är det för ncs kod på den gröna färgen till köket? Hälsa Johan från Madeleine Winberg, Davids syster:)

Svar: Hej! Vad roligt!!😍 färgen heter Deep Paris från nordsjö!
Johan hälsar så mycket ☺️ /Anna
Anna Kubel