BEBISFAVORITER I GRÅTT.

 

I samarbete med babyland så har jag valt ut några favoriter till de små i grå toner.

Vet inte hur många babynest vi har om jag ska vara ärlig, de är en sån sak som man aldrig riktigt kan ha för många av om ni frågar mig. En i sängen, en i soffan, en i vagnen, ja ni fattar... världens bästa pryl enligt mig.
Vi tog alltid med babynestet när vi flög med Hollie tills hon var runt året, då sov hon i det på matbrickorna framför oss, väldigt smidigt!
 
Samtliga fina prylar och massa annat hittar ni hos babyland som förövrigt har världens bästa leveranstider och alltid fri frakt. Fantastiskt tycker jag!
Klicka här för att komma till babyland!
 
Inlägget publiceras i samarbete med Babyland, innehåller addlinks
2 kommentarer

HORTENSIA.

Mellan blöjbyten och amning blev jag idag med 3 gigantiska hortensior, så galet fina! Ska ta tag i rabatterna i veckan och dom här bla ska få åka ner i jorden. 

Tills dess får de stå i krukor och vara fina här inne i huset!
Bianca älskar närhet, vill helst ligga på någon av oss mest hela tiden och att få ligga och gosa med storasyster framför barnen i Bullerbyn på eftermiddagen, Hollie har nog aldrig legat så still och Bianca sov som en stock. Mina fina tjejer!

5 kommentarer

CHANGING TOWER.

Helt plötsligt är hela hemmet fyllt med diverse bebisprylar, filtar, babynest, små små kläder och skötbord. Vi hade aldrig något skötbord till Hollie utan flyttade runt skötbädden och bytte där de passade, precis så gör vi nu också men vi har även världens finaste och bästa skötbord i sovrummet. På nätterna är de supersmidigt att ha allt nära tillhands och slippa fumla runt i mörkret, för att försöka byta i sängen är aldrig en speciellt bra idé  och resulterar allt som oftast i ett bajskaos ochde är kanske de sista man vill mitt i natten. 

Hur som helst, skötbordet kommer från Budtz Bendix som ett danskt företag som gör kanske de allra finaste barnmöblerna enligt mig. 
Om ni undrar vart de andra fina kommer ifrån på bilden så kan ni kika på min instagram @annakubel där jag har taggat de mesta i bilden! 

1 kommentar