PLOMMON.

För ett par veckor sen rev vi upp en gammal kattvind i anslutning till Hollies rum, tanken är att på sikt ha den som garderob till tjejerna när den dom har börjar svämma över men tills dess så ska de bli ett rum för mys, fullt med kuddar, plädar, madrasser, lampor och fina tavlor.

De är någr lister som ska upp innan vi kan börja måla och jag funderar på en lila och beige färgskala, fint till de gröna i Hollies rum också.
Här ovan ser ni min tanke, vad tror ni? Hiss eller diss?

5 kommentarer

SUNDAYS.

Älskade barn, tänk att ni är mina!

Söndagsmys när de är som bäst, Bianca som sover sig igenom livet just nu och en oerhört stolt storasyster som vill krama, läsa saga, och visa hur man gör när man hoppar studsmatta!
Efter en lång kväll hos några vänner igår så tog vi en välförtjänt sovmorgon imorse, de är så underbart skönt att kunna sova bra igen vilket jag inte direkt var bortskämd med i slutet av graviditeten. 
Imorgon blir Bianca två veckor och jag känner mig stark och pigg, häftigt hur snabbt kroppen återhämtar sig!

3 kommentarer

AUGUSTIBLOMMOR.

Augustiblommorna, kanske mina favoriter bland alla blommor! 

Jag börjar fundera på hur jag ska klara mig under vintern när jag inte längre kan sticka ut näsan utanför dörren för att plocka en bukett. Men kanske är de just precis därför man uppskattar sommarblommorna så himla mycket.

Förutom lyckan över en fin fredagsbukett på köksbordet så har vår lilla Bianca förtrollat oss helt, även om hon sover konstant och knappt gör sig hörd så känns hon redan så självklar, som att hon alltid funnits här och tanken på att hon faktiskt kanske skulle vara kvar i min mage vid den här tiden känns jättefrämmande.
Aldrig har väl livet känns så komplett som nu!

2 kommentarer