MELLIS O'CLOCK.

Vet inte hur mycket blåbär vi ätit den senaste tiden, vi köpte över 10 liter och slevar i oss mest hela tiden. Favoritmelliset just nu- naturell youghurt och blåbär, helst sådär mycket blåbär att de nästan bara är blåbär i skålen. Hollie är konstant blå runt munnen!


Så mysigt att hela familjen har varit hemma så mycket den här sommaren och för oss är inte sommaren slut än, vi kör på ett tag till och sen Bianca kom till världen har allt pausats lite, dagarna liksom flyter ihop och vi har egentligen ingen aning om det är måndag eller fredag. Himla härligt!
Samtidigt börjar jag se fram emot hösten, ska bli så mysigt att få vara mammaledig med Bianca och spendera massor med tid till mina tjejer. 

Hollie har på sig världens finaste och skönaste klänning från Bobo Choses senaste kollektion. Ni hittar den hos babyshop här!

3 kommentarer
Jossan

Mums, vad gott med blåbär! Och så himla fint ni har hemma! Blir alltid så inspirerad av dina bilder!

Anna Palm

Hej!
Vad är det för fina skåp och vilken färg är det på dom som man ser i bakgrunden på Augustiblommor och även när din dotter bakar i köket? Såååå fint!

Sofie

Hej Anna! Jag heter Sofie och jobbar på Babyshop. Vad kul att du skriver om oss, och vilken fin klänning du hittat! Om du vill får du gärna lägga in en länk till den på vår webbshop. :)

Ha en bra dag!
/Sofie